ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Επταήμερη εκδρομή σε Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπόννησα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |
Επταήμερη εκδρομή σε Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπόννησα
 Επταήμερη εκδρομή σε Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπόννησα διοργανωνει το Παράρτημα Ναυπλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Στοιχεία εκδήλωσης: Πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στο συνημμένο. 

Πρακτορείο: "ΖΑΦΕΙΡΗΣ" Ημέρα αναχώρησης: Πέμπτη 11 Ιουλίου από Ναύπλιο. Ημέρα επιστροφής: Τετάρτη 17 Ιουλίου. Κόστος: 430€ το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο. Διαφορά μονόκλινου: 155€

Υποβολή δηλώσεων: Τηλ. 6976657515, Οικονόμου Κων/νος και μέχρι συμπληρώσεως των θέσεων.

Η πληρωμή γίνεται ως εξής: 
• Με την εγγραφή το 30% του συνολικού ποσού. 
• Εξόφληση του υπόλοιπου ποσού (τμηματικά ή εφάπαξ) μέχρι 30 Ιουνίου.

7ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 11 – 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟΣ – ΠΡΙΓΚΗΠOΝΝΗΣΑ 1η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ Αναχώρηση νωρίς το πρωί από ΝΑΥΠΛΙΟ. Με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε το απόγευμα στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Πρωινό και αναχώρηση για ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, φτάνουμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Mετά τον απαραίτητο έλεγχο των διαβατηρίων συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέχρι την περιοχή της ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην περιοχή TAKSIM. Δείπνο και μια πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη πόλη, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση) Πρωινό και γνωριμία – ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα. Θα επισκεφθούμε το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, τη ΠΑΝΑΓΙΑ των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ, τη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ, με τα περίφημα Βυζαντινά ψηφιδωτά, το ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ, για να καταλήξουμε στο παλαιό ανάκτορο των Σουλτάνων με τους αμύθητους θησαυρούς, το γνωστό ΤΟΠ-ΚΑΠΙ. Γεύμα προαιρετικά και η περίφημη ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) μας περιμένει στη συνέχεια με τα 5000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση) Πρωινό και άλλη μια μέρα με πολλά αξιοθέατα αρχίζει. Θα επισκεφθούμε τα ανάκτορα «ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ» με το μεγαλύτερο πολυέλαιο στον κόσμο, το ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, το «ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ» του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ, την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού. Προαιρετικά, βόλτα στο ΒΟΣΠΟΡΟ με τουριστικό καραβάκι που θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία, και την διαφορετική ματιά της πόλης από την θάλασσα. Το απόγευμα για βόλτα στη μεγαλύτερη πλατεία, ΤΑΚSIM και στον δρόμο του ΠΕΡΑΝ (ΙΣΤΙΓΚΑΛ). Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ) Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο ΧΑΛΚΗ με τη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, για να ακολουθήσει η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ. Εδώ μπορούμε να γνωρίσουμε πάνω σε παραδοσιακές άμαξες το καταπράσινο νησάκι και να γευματίσουμε προαιρετικά σε παραλιακό εστιατόριο. Επιστροφή το απόγευμα και μια ματιά στην ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ με τα μαγαζιά των μπαχαρικών και όχι μόνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΒΑΛΑ Ξεκινάμε για τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο φθάνουμε στην πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για φαγητό. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για ΚΑΒΑΛΑ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ– ΝΑΥΠΛΙΟ Πρωινό και αναχώρηση. Μικρές στάσεις για φαγητό και καφέ θα γίνουν κατά την διαδρομή μας, άφιξη στο ΝΑΥΠΛΙΟ αργά το βράδυ.

Περιλαμβάνονται: 
- Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. 
- 1 διανυκτέρευση στην Κομοτηνή.
-1 διανυκτέρευση στην Καβάλα. 
-4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη στην περιοχή Τaksim.
-Δύο πρωινά στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. 
- Τέσσερα πρωινά και τέσσερα γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη εντός ή εκτός ξενοδοχείου -Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από διπλωματούχο ελληνόφωνο ξεναγό στην Κωνσταντινούπολη και Πριγκηπόννησα . 
- Εισιτήρια F/B για τα Πριγκιπόννησα. 
-Αρχηγό-συνοδό.
-Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης. 
-Φόρος διαμονής 
- Φ.Π.Α.


Δεν περιλαμβάνονται: 
-Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους 
-Διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα. 
-Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. 
- Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα. 
-Κόστος μεταφοράς με αμαξάκια στην Χάλκη και στην Πρίγκηπο.

Σημειώσεις: • Είναι δυνατόν μια διανυκτέρευση στην Ελλάδα να γίνει στην Ξάνθη. • Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του • Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ. • Απαραίτητο ταξιδιωτικό έγγραφο διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) (εντός 15ετίας). Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ. • Οι θέσεις στο πούλμαν είναι εναλλασσόμενες Τηλέφωνο: 6976657515 (Οικονόμου Κων/νος)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ