ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Γιώργος Καχριμάνης: Η επόμενη μέρα είναι εδώ. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε!

Γιώργος Καχριμάνης: Η επόμενη μέρα είναι εδώ. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε!
 Άλλη μια εκλογική αναμέτρηση τελείωσε. Σήμερα όλοι, όσοι εκλεγήκαμε, θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να εμπνεύσουμε και να πείσουμε τους συνδημότες μας ότι μόνο, αν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται ο Δήμος μας.

Η πολιτιστική κληρονομιά αυτού του Δήμου δεν μπορεί μόνη της να κάνει όλη την δουλειά. Κάναμε πολλά αυτά τα 5 χρόνια, μπορούμε περισσότερα. Οι συνεργασίες είναι απαραίτητες και πρέπει να βρούμε τον δρόμο που θα οδηγήσει σ' αυτές. Η επόμενη μέρα μας χρειάζεται όλους.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλους, όσοι συμμετείχαν σ' αυτή την εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Υπόσχομαι οτι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους και θα εργαστώ για το καλό του τόπου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους αφανείς ήρωες αυτών των εκλογών, στη Σοφία, τη Μένια, την Έλλη και τη Βαγγελιώ για την υπομονή τους και την ικανότητα να διαχειρίζονται όλες μας τις παραξενιές με ευγένεια και αποτελεσματικότητα.

Στους συνυποψηφίους μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον όμορφο αγώνα που έκαναν. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στο ίδιο ψηφοδέλτιο μαζί τους.

Τέλος, να ευχαριστήσω τους υποψηφίους μας στα τοπικά συμβούλια για την ώθηση που έδωσαν στον συνδυασμό και ιδιαίτερα αυτούς του Δρεπάνου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.

Η επόμενη μέρα είναι εδώ. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε!

ΥΓ. : Αδριανέ, Αγγελική, Κώστα, ,Γιώργο, Βασιλική, Τάσο, Αγγελική, Ανδρέα, Κώστα , Αποστόλη, Τάκη, Γιάννη, Δημήτρη, Γωγώ, Δημήτρη, σας ευχαριστώ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ