ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Γ. Μανιάτης: Εμείς δώσαμε 400€ κάθε χρόνο στους 3.000 κατοίκους της Αργολίδας για 25 χρόνια - Ο ΣΥΡΙΖΑ τα παρακρατά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα αναπαράγουν τις τελευταίες μέρες ένα προπαγανδιστικό Δελτίο Τύπου του υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκη, αναφορικά με τα Αιολικά Πάρκα και τα χρήματα που αποδίδονται στους κατοίκους των ορεινών χωριών.

Επειδή ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι προσέφεραν στην Αργολίδα το ΠΑΣΟΚ και ο Μανιάτης στα χρόνια της κρίσης, τους υπενθυμίζω μερικές πολύ απλές αλήθειες:
  1. Με δική μου απόφαση το 2011 («νόμος Μανιάτη»), αποφασίστηκε το 1% του τζίρου των Αιολικών Πάρκων να πιστώνεται απευθείας στους λογαριασμούς των κατοίκων των χωριών στα οποία είναι εγκατεστημένα τα Αιολικά. Ο Αλ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν το άρθρο αυτό.
  2. Με δική μου Υπουργική Απόφαση στο τέλος του 2014, δημοσίευσα σε ΦΕΚ όλες τις αναγκαίες τεχνικές λεπτομέρειες, για να κατανεμηθούν τα χρήματα που είχαν εισπραχθεί στους κατοίκους της Αργολίδας και της λοιπής Ελλάδας. Για την Αργολίδα, πρόκειται για 1.300.000€ την πρώτη περίοδο και 1.500.000€ τη δεύτερη περίοδο.
  3. Οι ανίκανοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «κατάφεραν» μετά από 2,5 ολόκληρα χρόνια (2017), επιτέλους, να πιστώσουν στους δικαιούχους τα χρήματα που βρήκαν έτοιμα, χωρίς να αλλάξουν ούτε ένα κόμμα από τη δική μου Υπουργική Απόφαση.
  4. Οι  ανίκανοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εδώ και 4,5 χρόνια, αντί να πιστώσουν με τον ίδιο τρόπο το 1.500.000€ στην Αργολίδα, βγάζουν προπαγανδιστικά και ανόητα Δελτία Τύπου.
  5. Το ΠΑΣΟΚ και ο Μανιάτης στα χρόνια της κρίσης, νομοθέτησαν για τα σπίτια των 3.000 κατοίκων ορεινών χωριών της Αργολίδας, να εισπράττουν από τα Αιολικά 400€ κάθε χρόνο, για τα επόμενα 25 χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ το καταψήφισε.
  6. Το ΠΑΣΟΚ και ο Μανιάτης έχουν καταθέσει τροπολογία στη Βουλή, ώστε να διπλασιαστούν τα χρήματα αυτά (από 1% σε 2% του τζίρου των Αιολικών Πάρκων). Έτσι, οι 3.000 κάτοικοι της Αργολίδας θα εισπράττουν 800€ κάθε χρόνο, για τα επόμενα 25 χρόνια.
Αυτά για σήμερα… Τις επόμενες μέρες θα ακουστούν και πολλές άλλες αλήθειες για το έργο του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα στα δύσκολα χρόνια της κρίσης (2010-2014), όταν άλλοι κρύβονταν για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενώ άλλοι εκλιπαρούσαν για την εύνοια του ΣΥΡΙΖΑ».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ