ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:50:00 μ.μ. | |
Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 01 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Κυνηγετικών Συλλόγων όλης της Πελοποννήσου και των νήσων Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Ιθάκης.
Ο πρόεδρος κος Γραμματσούλιας Παναγιώτης ανέπτυξε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της Ομοσπονδίας κατά το προηγούμενο έτος τονίζοντας ιδιαίτερα την αλλαγή σελίδας και τακτικής πλέον στην Ομοσπονδία η οποία είναι απόλυτα συνυφασμένη με το χτίσιμο της απαραίτητης σχέσης εμπιστοσύνης με όλα τα μέλη της, με γνώμονα την διαφάνεια και την συνεργασία, για την προάσπιση, την διατήρηση και την ανάπτυξη της κυνηγετικής μας δραστηριότητας.
Επίσης, στην Γενική Συνέλευση παρευρέθηκε ο εκπρόσωπος της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών κος Τοκατλίδης Αλέξανδρος ο οποίος εξήρε την συνεργασία με την Ομοσπονδία καθώς επίσης ζήτησε την αρωγή των κυνηγών και των συλλόγων να καταγράφουν κατά τις εξόδους τους οτιδήποτε θεωρούν ενδιαφέρον καθόσον η δυνατότητά τους να κινούνται στα δασικά μας οικοσυστήματα τους καθιστά ένα πολύ σημαντικό μέσο που για την διαχείριση και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν και αναλύθηκαν οι προτάσεις και οι θέσεις των μελών Κυνηγετικών Συλλόγων, ενώ εκφράστηκε η πεποίθηση ότι η Ομοσπονδία είναι σαφέστατα δίπλα τους στηρίζοντας αμέριστα τις δράσεις και την προσπάθεια τους καθώς αποτελεί αδήριτη ανάγκη οι κυνηγοί μέλη μας να είναι δίπλα μας και να στηρίζουν το τεράστιο έργο προσφοράς των κυνηγετικών οργανώσεων που διασφαλίζει την προστασία του θηραματικού μας πλούτου αλλά και την συνέχεια του κυνηγίου. Τέλος, εγκρίθηκαν ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός έτους 2018, ο προϋπολογισμός έτους 2019 της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου και η απαλλαγή του Δ.Σ. για τα πεπραγμένα του 2018.
Είναι δεδομένο ότι το κυνήγι στις μέρες μας διανύει μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο καθώς τόσο η οικονομική κατάσταση της χώρας μας όσο και η συνεχή επίθεση που δέχεται από συκοφαντικές δήθεν οικολογικές ιδεολογίες, έχουν επιφέρει την συρρίκνωση της κυνηγετικής μας οικογένειας. Δυστυχώς ακόμα και κάποιοι συνάδελφοι για διάφορους δικούς τους λόγους επέλεξαν να αποχωρήσουν εκδίδοντας την άδεια τους στα τοπικά Δασαρχεία ενισχύοντας έτσι το πράσινο κρατικό ταμείο που όχι μόνο δεν μας ενισχύει αλλά επιχορηγεί δράσεις και αντικυνηγετικές οργανώσεις εις βάρος μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι είμαστε μία οικογένεια και θα πρέπει να σημειωθεί ακόμη μία φορά ότι η Ομοσπονδία και οι κυνηγετικές οργανώσεις πάντα ακολουθούν δημοκρατικές ελεύθερες διαδικασίες, και δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις δημοκρατίες. Ζητάμε την αμέριστη στήριξη όλων των συναδέλφων κυνηγών, διότι είτε το θέλουμε είτε όχι βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού και ως εκ τούτου αντιπαλότητες, εγωισμοί και φιλονικίες δεν χωράνε ανάμεσά μας.
Το κλειδί που ανοίγει την πόρτα της ανάπτυξης, της προόδου και της δημιουργίας είναι η ενεργή συμμετοχή και η άμεση επικοινωνία μας, για να αφήσουμε το παρελθόν και να προχωρήσουμε ατενίζοντας με αισιοδοξία στο μέλλον. Είμαστε δίπλα σας με τις πόρτες ορθάνοιχτες και θέλουμε και εσείς να το νοιώθετε ότι ανήκετε σε μια οικογένεια μοναδική που στηρίζει ο ένας τον άλλον, που δεν υπάρχουν αποπαίδια, που μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και να βρούμε τις διεξόδους και τις λύσεις για να δημιουργήσουμε και να απαιτήσουμε το κυνήγι που θέλουμε για τα παιδιά μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ