ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Με επιτυχία το 5ο τουρνουά ποδοσφαίρου του Ατρόμητου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:04:00 μ.μ. | |
Με επιτυχία το 5ο τουρνουά ποδοσφαίρου του Ατρόμητου στο Ναύπλιο
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο τουρνουά ποδοσφαίρου των σχολών της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών στο Ναύπλιο.

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου που λειτουργούν υπό την ομπρέλα της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών συμμετείχαν στο 5ο Τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο είναι κάθε χρόνο αφιερωμένο στον Τάκη Μιχαλέτο ο οποίος υπήρξε σημαίνων στέλεχος της ομάδας.
Φυσικά σε αυτούς τους αγώνες καμία σημασία δεν είχε το αποτέλεσμα παρά μόνο η διασκέδαση, η γνωριμία μεταξύ των παιδιών και των προπονητών των σχολών και βέβαια η σύσφιξη και το δυνάμωμα της σχέσης των ακαδημιών με την Π.Α.Ε. Ατρόμητος. Το τουρνουά διήρκεσε από τις 24 έως και τις 26 Ιουνίου και τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στα γήπεδα του Δήμου Ναυπλιέων αφού σε αυτόν εδρεύει και η συνεργαζόμενη ακαδημία ποδοσφαίρου "ΑΚΑΔΗΜΙΑ 98' ΝΑΥΠΛΙΟΥ με τον Ατρόμητο Αθηνών.
 Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου λόγω της ζέστης που επικρατούσε έξω και σε αυτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η οικογένεια του Τάκη Μιχαλέτου, εκπρόσωποι από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα παιδείας και αθλητισμού του δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη, ο υπεύθυνος του δικτύου σχολών του Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου κ.α.
Ο κ.Αποστόλου ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του προέδρου του Ατρόμητου κ.Σπανού τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ.Κωστούρο για την ένθερμη υποστήριξη του τουρνουά για δεύτερη χρονιά στο Ναύπλιο, τον συνεχάρη για την επανεκλογή του και του παρέδωσε τιμητική πλακέτα εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών για την τεράστια συμβολή του και βοήθεια.
Ακολούθησαν τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια του Τάκη Μιχαλέτου και σε προπονητές των ομάδων που συμμετείχαν και οι απονομές μεταλλίων και κυπέλλων στις ομάδες.
Στο τέλος όλες οι ομάδες φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας το όνομα του Ατρόμητου στο χορτάρι του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ