ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Το ΚΚΕ Αργολίδας για τις εξελίξεις στην Μεσόγειο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:09:00 μ.μ. | |
 Οι τελευταίες επιθέσεις σε δεξαμενόπλοια, που έπλεαν στον Κόλπο του Ομάν, δυναμιτίζει για μια ακόμη φορά τις εξελίξεις γύρω από το Ιράν. Οι ΗΠΑ, «σαν έτοιμες από χθες», στοχοποιούν το Ιράν και συγκεντρώνουν νέες στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή.

Η επιθετικότητα των ΗΠΑ κατά του Ιράν κλιμακώθηκε τους τελευταίους μήνες, με το εμπάργκο στις εξαγωγές πετρελαίου, τις πιέσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, που συνδυάζονται με απειλές και σχεδιασμούς του Ισραήλ για βομβαρδισμό Ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.

Οι σχεδιασμοί των ΗΠΑ στην περιοχή, χωρίς άλλο, συνδέονται με τη διαπάλη των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων για τον έλεγχο της ενέργειας, τους δρόμους περάσματος της ενέργειας και των εμπορευμάτων, τα μερίδια των αγορών, τα γεωπολιτικά «στηρίγματα», που διαθέτει κάθε φορά η κάθε δύναμη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και όλα τα άλλα κόμματα, που στηρίζουν τη «στρατηγική συνεργασία» με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, την ενεργή συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ, είναι έκθετα, γιατί με τη στάση τους θέτουν το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους. Παράλληλα μπροστά και στην Τουρκική επιθετικότητα η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα κάνουν πως δεν βλέπουν ότι οι γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, τα διχοτομικά σχέδια στην Κύπρο, ο κίνδυνος ανάφλεξης γενικότερα έχουν τη σφραγίδα ακριβώς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, δηλαδή όλων αυτών που υπονομεύουν την ασφάλεια και τη ειρήνη στην περιοχή.

Εδώ και πολύ καιρό το ΚΚΕ έχει αναδείξει τους τεράστιους κινδύνους, που εξελίσσονται στην περιοχή μας, σε βάρος των λαών και έχει αντιπαρατεθεί με την τακτική του εφησυχασμού, που συστηματικά καλλιεργούσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα άλλα κόμματα προβάλλοντας τη δήθεν βοήθεια των «συμμάχων», το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Χρειάζεται επαγρύπνηση και σύγκρουση με αυτή την πολιτική που στο όνομα της γεωστρατηγικής αναβάθμισης της χώρας, οδηγεί το λαό σε μεγάλες περιπέτειες.

Καλούμε, όσους πάλεψαν για να φύγουν οι αμερικανοΝατοικες βάσεις, που πάλεψαν για να μην βγαίνουν τα παιδιά μας, οι Έλληνες φαντάροι έξω από τα σύνορα, όσοι φώναξαν αντιΝατοικα συνθήματα, να συνταχθούν με το ΚΚΕ, τη μόνη πραγματικά αριστερή και αγωνιστική ψήφο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ