ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Αποχώρησε το ΚΚΕ από τις συνεδριάσεις των διακομματικών επιτροπών σε Άργος και Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 π.μ. | |
Αποχώρησε το ΚΚΕ από τις συνεδριάσεις των διακομματικών επιτροπών σε Άργος και Ναύπλιο
 Αποκαλυπτικές ήταν για ακόμα μια φορά οι συνεδριάσεις των λεγόμενων διακομματικών επιτροπών, στις δυο μεγάλες πόλεις του νομού, για την προβολή των κομμάτων μέχρι τις εκλογές.

Με την έναρξη της διαδικασίας, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ έβαλαν ζήτημα να αποχωρήσει η εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, να μην της παραχωρηθεί κανένας χώρος, καμιά διευκόλυνση από τους Δήμους για να χύνουν το δηλητήριό τους.

Ακολούθησε σιωπή και οι εκπρόσωποι των κομμάτων, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, δεν πήραν θέση, προφασιζόμενοι τη συνταγματική νομιμότητα.

Υποκριτική δε, ήταν η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που ενώ οι κοινές φωτογραφήσεις με τους ναζί στα νησιά του Αιγαίου είναι ακόμα νωπές, όπως και οι υπογραφές του στα αντικομουνιστικά μνημόνια, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για την πρόσκληση της ΧΑ από το δήμο, εντούτοις όμως παρέμεινε στην αίθουσα να διαλέγουν χώρους μαζί με το χρυσαυγίτη Ουλή.

Μετά από αυτό το ξέπλυμα της εγκληματικής οργάνωσης από τους «παράγοντες» της πόλης, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ αποχώρησαν από τη συνεδρίαση πριν την έναρξή της.

Θα μπορούσε και ο ίδιος ο Δήμος και η διακομματική επιτροπή με πολιτική απόφαση να τους αποκλείσουν. Δεν είναι άλλωστε πρωτοφανές, έχει γίνει και αλλού, καθώς είναι θέμα θέλησης, προσανατολισμού και πολιτικής βούλησης της πλειοψηφίας το τι θα κάνει. Αντί γι αυτό όμως, τους έχουν αναγάγει, όχι βέβαια μόνο τώρα μπροστά στις εκλογές, σε ισότιμους συνομιλητές.

Φαίνεται λοιπόν ότι τα αντιακροδεξιά μέτωπα που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ, και οι «φραστικές» καταδίκες του φασισμού από τους υπόλοιπους του «Δημοκρατικού Τόξου», είναι κούφια λόγια πού λέγονται μόνο όσο εξυπηρετούν την προπαγάνδα. Όταν ερχόμαστε στο δια ταύτα, αποδεικνύεται στην πράξη ότι η μόνη δύναμη που αντιπαλεύει το φασισμό με συνέπεια, με πολιτικό θάρρος και χωρίς εκπτώσεις είναι το ΚΚΕ.

Καλούμε το λαό της Αργολίδας να βγάλει τα συμπεράσματά του και στις επερχόμενες εκλογές κριτήριο ψήφου να είναι και η στάση των κομμάτων απέναντι στο φασισμό.

Η μόνη απάντηση στους ναζί, το φασισμό και την ακροδεξιά είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ 

Τ.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ του ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ