Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Το έθιμο του Κλήδονα αναβίωσε και φέτος στην Κοιλάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. | |
Το έθιμο του Κλήδονα αναβίωσε και φέτος στην Κοιλάδα
Πιστοί στα έθιμα και στις παραδόσεις του τόπου μας γιορτάσαμε και φέτος 23 Ιουνίου τον κλήδονα με σκηνικά θεατρικό,δρώμενα, χορούς και ως είθισται το πέρασμα από τις φωτιές. Χαρήκαμε όλοι μαζί συμμετέχοντες και θεατές ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές!!!!
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην παρουσίαση της γιορτής:

Μπασιμακόπουλο Θωμά, Καράκαλο Γιώργο, Κοκώνη Χριστόδουλο, Αθανασούλα Γιάννη, Δημαράκη Θάνο ,Πίτσά. Γιώργο, Πατέρα Θεμιστοκλή, Ντούβαλη Δημήτρη κ΄Ρούσση Γιάννη.Την κυρία Ζαχαρούλα Φασιλή για την συγγραφή του επίκαιρου θεατρικού κ΄τον Δημήτρη Σίδερη για την παραχώρηση και τοποθέτηση των σκηνικών όπως κ΄την κ. Βενετία Κωστελένου για την μουσική επένδυση του θεατρικού. 
Ευχαριστούμε από καρδιάς τα παιδιά που ήρθαν στο λιμάνι χορεύοντας κ τραγουδώντας από την άλλη άκρη του χωριού , τα παιδιά που έπαιξαν στο θεατρικό και χόρεψαν και τέλος το χορευτικό των γυναικών κ' ιδιαίτερα το χοροδιδάσκαλο Μαλτέζο Θανάση .
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής κ. Ανδριανός, ο Αντιδήμαρχος κ.Ντούβαλης , ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ.Ρούσσης , ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Προσιλης ,η Δημοτική Σύμβουλος κ.Αντωνοπουλου Τόνια , κ΄Πιτσάς Γιώργος κ΄Κοινοτικοί Σύμβουλοι Αγρίμης Π. κ΄ Μπασακιώτης Σ.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι γιατί όπως γνωρίζουμε χρόνια πριν το καλοκαίρι κ΄τα μπάνια στην Κοιλάδα αρχίζουν από αυτήν την ημέρα .
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ