Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

Ενθουσιώδης υποδοχή του Παναγιώτη Νίκα στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 μ.μ. | |
Ενθουσιώδης υποδοχή του Παναγιώτη Νίκα στο Ναύπλιο (βίντεο)
Με έκδηλη τη χαρά στο πρόσωπό του, πλήρως ικανοποιημένος από το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής και κάτω από τις επευφημίες εκατοντάδων φίλων και ψηφοφόρων ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επισκέφθηκε το εκλογικό του κέντρο στο Ναύπλιο το βράδυ της Τρίτης 4 Ιουνίου.

Ενθουσιώδης υποδοχή του Παναγιώτη Νίκα στο Ναύπλιο (βίντεο)
Ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν τον αγώνα του και δήλωσε πως θα είναι δίπλα στους πολίτες της Αργολίδας.
Στο εκλογικό κέντρο του Ναυπλίου είχε από νωρίς συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος ανάμεσα τους, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Συμβουλοι, Γιάννης Μαλτέζο , Γιάννης Μαντζούνης και Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, οι υποψήφιοι του συνδυασμού Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο που δεν κατάφεραν να εκλεγούν, ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος με ομάδα δημοτικών συμβούλων της Αλλαγής Πορείας, κα.
Μεταξύ άλλων ο κύριος Νίκας ανέφερε:

"Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Πελοποννησιακό λαό που σε αυτούς τους 8 μήνες του προεκλογικού αγώνα σε πόλεις και χωριά της Πελοποννήσου μας έδειξε την αμέριστη συμπαράστασή του και την ανάγκη για αλλαγή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
 Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού μας, τους συνοδοιπόρους μου σε όλη αυτή τη διαδρομή, που θα είναι και οι βασικοί μου συνεργάτες για τη νέα πορεία προς την ανάπτυξη στην Περιφέρειά μας.
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους πολίτες που μας ψήφισαν, και κυρίως σε εκείνους, οι οποίοι δεν έχουν την ίδια με εμένα ιδεολογική και πολιτική αναφορά.
Σας ευχαριστώ όλους και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας.
Την αγάπη σας θα την ανταποδώσω! θα επιστραφεί με έργα, με εργατικότητα, με διαφάνεια και με ταπεινότητα."
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ