ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Κλιμάκιο του ΚΚΕ περιόδευσε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. | | |
 Χθες 12 Ιουνίου 2019 κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Αργολίδας Τάσο Αντωνίου περιόδευσε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Με την ολοκλήρωση της περιοδείας ο Τ. Αντωνίου έκανε την εξής δήλωση:

«Βρεθήκαμε για άλλη μια φορά εδώ, στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου για να μιλήσουμε με τους ιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό. Δυστυχώς διαπιστώνουμε και πάλι ότι τα προβλήματα παραμένουν αφού στο έδαφος των μεγάλων ελλείψεων σε προσωπικό, εξοπλισμό και υλικά, δημιουργείται μια νέα εκρηκτική κατάσταση με τις εφημερίες και τις άδειες για τον μήνα Ιούλιο.

Όλα αυτά τα σοβαρά ζητήματα τα αναδείξαμε συμμετέχοντας σαν Κόμμα στις κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος, ενημερώνοντας το λαό για την επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται με στις Υγειονομικές Υποδομές του Νομού, καταθέτοντας εκ νέου ερώτηση στη Βουλή τον Απρίλιο. Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εργαζόμενων, στα δίκαια αιτήματά τους, στις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν για να λειτουργεί το Νοσοκομείο και να καλύπτονται οι ανάγκες του λαού.

Συζητήσαμε με τους εργαζόμενους ότι αυτή η κατάσταση μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Πηγαίνοντας κόντρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις κυβερνήσεις που υποβαθμίζουν όλα αυτά τα χρόνια τις δομές Υγείας σπρώχνοντας τον λαό στα ιδιωτικά κέντρα για να εξεταστεί και για να βρει την υγειά του. Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής τα βλέπουμε τις τελευταίες μέρες με την «κινητοποίηση» των επιχειρηματιών των διαγνωστικών κέντρων έκθετο το λαό μπροστά στις ανάγκες του. Η αλήθεια είναι ότι την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διακηρύσσει ότι δεν θα δώσει τα «φιλέτα» της Δημόσιας Υγείας στους επιχειρηματίες, αποκαλύπτεται το 70%-90% των διαγνωστικών εξετάσεων πραγματοποιούνται μόνο στους επιχειρηματικούς ομίλους στην Υγεία. Η ΝΔ που ετοιμάζεται να κυβερνήσει έχει δηλώσει ανοιχτά ότι θα «πάρει τη σκυτάλη» και θα συνεχίσει στην ίδια ρότα.

Καλέσαμε του εργαζόμενους να δυναμώσουν ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές. Για να δοθεί ισχυρή απάντηση από το λαό με τους αγώνες του για αποκλειστικά δημόσια, σύγχρονη και δωρεάν Υγεία. Για πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση, για να γίνουν χιλιάδες προσλήψεις όλων των κλάδων και ειδικοτήτων στις δημόσιες μονάδες Υγείας, να εξοπλιστούν με σύγχρονα και επαρκή σε αριθμό μηχανήματα, να λειτουργούν όλο το 24ωρο και να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε όλους απολύτως δωρεάν.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ