ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Ανεβαίνει το θερμόμετρο την επόμενη εβδομάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:56:00 μ.μ. |
 Ανεβαίνει το θερμόμετρο την επόμενη εβδομάδα
 Θα διατηρηθεί άστατος ο καιρός την Κυριακή και σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές και πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, από τις μεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία(συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης) και τη Θεσσαλία. 

ΔΕΥΤΕΡΑ

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στην Κρήτη και στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

ΤΡΙΤΗ
Στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα στα βόρεια πιθανώς να είναι ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ