ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Τι δήλωσε από την Αργολίδα η Φώφη Γεννηματά (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:08:00 μ.μ. | |
Τι δήλωσε από την Αργολίδα η Φώφη Γεννηματά (βίντεο)
 Σε Άργος και Ναύπλιο περιόδευσε σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά έχοντας επαφές με πολίτες τους οποίους συνάντησε στο δρόμο, επιχειρηματίες αλλά και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.

Δήλωση Φώφης Γεννηματά Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής κατά την επίσκεψη της στην Αργολίδα.

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία αφού δίχασαν με την ακραία πόλωση, τώρα συμπεριφέρονται λες και έχουν τελειώσει οι εκλογές, όμως ο ελληνικός λαός δεν έχει ψηφίσει, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει δυνατό αντίβαρο απέναντι σε μια ανεξέλεγκτη Νέα Δημοκρατία και τον αχαλίνωτο λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ελλάδα δεν αντέχει νέες περιπέτειες


Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στην Πρότυπη Βιομηχανία Hλιακών Δήμα.

Είμαστε σήμερα σε μια καινοτόμα επιχείρηση, ανταγωνιστική, που εξάγει σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Μια επιχείρηση από τις καλύτερες στην Ευρώπη και είναι εδώ στην Αργολίδα.

Στηρίχθηκε σημαντικά στο ξεκίνημα από το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οικον, ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ που έχει στόχο να ενισχύσει την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, να ανακουφίσει τα νοικοκυριά, να βοηθήσει τον τομέα της οικοδομής.

Σήμερα εμείς, το Κίνημα Αλλαγής, καταθέσαμε πρόταση νόμου στη Βουλή, έτσι ώστε να διπλασιαστεί το κονδύλι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, να δοθούν γενναία φορολογικά κίνητρα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργία νέων θέσεων εργασίας περίπου 50.000 σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με το Σχέδιο Ελλάδα, το σχέδιό μας για την ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη που είναι η απάντησή μας για την έξοδο από την κρίση. Με το σχέδιό μας αυτό στηρίζουμε τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και ελληνικά νοικοκυριά που χρειάζονται ανάσα από την θηλιά στο λαιμό που μας φόρεσαν οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της Ακροδεξιάς.

Στις 7 Ιουλίου έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να ψηφίσουμε με βάση τη λογική, τη λογική που λέει ότι χρειάζεται ισχυρό αντίβαρο απέναντι σε συντηρητικές πολιτικές και την ανεξέλεγκτη Νέα Δημοκρατία, αλλά και ισχυρό αντίβαρο απέναντι στον αχαλίνωτο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ που απέδειξε ότι δεν αξίζει να είναι κυβέρνηση στον τόπο και προφανώς δεν μπορεί να είναι και υπεύθυνη αντιπολίτευση.

Στις 7 Ιουλίου συναντιόμαστε ξανά με το Κίνημα Αλλαγής.

Ισχυρή προοδευτική δύναμη με προτάσεις και λύσεις για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ