ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ναύπλιο: Το "Προσκήνιο" βράβευσε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:25:00 μ.μ. |
Ναύπλιο: Το "Προσκήνιο" βράβευσε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη
Στα πλαίσια της Δράσης "Διάλογοι", του Προγράμματος "Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα", πραγματοποιήθηκε στο Βουλευτικό, παρουσία του Διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία. 
Ομιλητές ήταν δύο πεφωτισμένοι άνθρωποι του σύγχρονου θεάτρου: ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο σκηνογράφος Πάρις Μέξης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην παράσταση "Οιδίπους Τύραννος", που θα μας παρουσιάσουν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στις 12 & 13 Ιουλίου.
 Στην εν λόγω εκδήλωση και σε συγκινησιακή φόρτιση, το "Προσκήνιο" τίμησε τον Κωνσταντίνο για την προσφορά του στο θέατρο, αποτίοντάς του ταυτοχρόνως φόρο ευγνωμοσύνης για τη σεμνότητά του και την αγαστή συνεργασία μας στην Αισχύλου Ορέστεια, σκηνοθεσίας Γιάννη Χουβαρδά. Παρευρέθησαν φίλοι και πολλά μέλη του "Προσκηνίου" ενώ μας τίμησε με την παρουσία του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κκ. Νεκτάριος.
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Ανδρέα Μανούχο, που ήταν μαζί μας στην αλησμόνητη εκείνη παράσταση καθώς και τις υπεύθυνες της Δράσης, τη Τζωρτζίνα Κακουδάκη και την καλή φίλη και μέλος του "Προσκηνίου", Αγγελική Τσάκωνα.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ