ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Προεκλογική ομιλία του ΚΚΕ στην πλατεία του Ανυφίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:16:00 μ.μ. | | |
Προεκλογική ομιλία του ΚΚΕ στην πλατεία του Ανυφίου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του ΚΚΕ στην πλατεία του Ανυφίου.


Μίλησε ο Τάσος Αγγέλου, υποψήφιος βουλευτής που υπογράμμισε: «Κοροϊδεύουν τους αγρότες, προσπαθώντας να κρύψουν ότι η πρωτογενής παραγωγή, μέσα σε αυτό το σάπιο σύστημα, καθορίζεται από το τι συμφέρει αποκλειστικά και μόνο τους εμπόρους και βιομήχανους.

Οι τρεις κυριότεροι λόγοι για τους οποίους οι μικρομεσαίοι αγρότες πρέπει να ψηφίσουν ΚΚΕ. Πρώτον, διότι στάθηκε πάντα και παντού στο πλευρό της μικρομεσαίας αγροτιάς. Δεύτερον, γιατί το ΚΚΕ τους λέει πάντα την αλήθεια, δεν τους κοροϊδεύει με ανέξοδες υποσχέσεις και τους καλεί να παλέψουν σκληρά, σε συμμαχία με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, για ν' αλλάξουν την οικτρή μοίρα του ξεκληρίσματός τους. Τρίτον, επειδή το ΚΚΕ, με την πολιτική πρόταση και το Πρόγραμμά του για μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη στο πλαίσιο της οικονομίας και της εξουσίας όπου κουμάντο θα κάνει ο λαός, είναι το μόνο κόμμα που εγγυάται την ουσιαστική καλυτέρευση της ζωής της μικρομεσαίας αγροτιάς, όπως και γενικότερα του λαού μας.» 
Έπειτα μίλησε ο Τάσος Αντωνίου, υποψήφιος βουλευτής ο οποίος τόνισε ότι στις εκλογές πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο που μπορεί πραγματικά να εμποδίσει αντιλαϊκά μέτρα και συνέχισε ότι έχει έτοιμες προτάσεις νόμου για την ανακούφιση των ανέργων, για 751 ευρώ κατώτερο μισθό, για το Ασφαλιστικό και άλλα προβλήματα των λαϊκών στρωμάτων. Πρόσθεσε ότι με δυνατό ΚΚΕ θα μπορούμε να αποτρέπουμε μέτρα, αλλά και να αναπτύσσονται αγώνες που θα ασκούν πίεση για μέτρα ανακούφισης του λαού και ταυτόχρονα να σημάνει το άνοιγμα ενός δρόμου για να υπάρξει πραγματικά λαϊκή διακυβέρνηση. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν το ΚΚΕ είχε π.χ. 15% δεν θα μπορούσαν να περάσουν τα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα. 

Έκανε λόγο για κόμμα μιας χρήσης αναφερόμενος σε αυτό του Γ. Βαρουφάκη που αντικειμενικά λειτουργεί ως ανάχωμα και υπενθύμισε ότι το 2015 ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οδήγησε τη χώρα στο 3ο μνημόνιο και επέκτεινε τα δύο προηγούμενα. Κάλεσε το λαό σε επαγρύπνηση για τις εξελίξεις στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ, σημειώνοντας ότι υπάρχει ανησυχία για την τουρκική επιθετικότητα και σχολίασε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στρουθοκαμηλίζει για να μη βλέπει την τουρκική προκλητικότητα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ