Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στη Νέα Κίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 μ.μ. | |
 Το Σάββατο 16/06/2019, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Μάρω Καλαϊτζή υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ, περιόδευσε στις γειτονιές της Νέας Κίου, όπου συζήτησε με εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, γονείς και νέα παιδιά. Μετά το τέλος της περιοδείας η Μ. Καλαϊτζή δήλωσε τα εξής.

«Οι εκλογές της 7ης Ιούλη είναι αρκετά κρίσιμες. Αυτό που θα κριθεί είναι αν ο λαός μας θα μπορεί να αντιμετωπίσει, από καλύτερη θέση, τα προβλήματα του, που θα είναι εδώ και την επόμενη μέρα, παρά τις υποσχέσεις των κομμάτων που κυβέρνησαν τον τόπο μέχρι σήμερα.

Γιατί με ισχυρό ΚΚΕ μέσα στη βουλή αλλά και έξω με το λαϊκό κίνημα, με τους αγώνες του λαού μας, μπορεί να εμποδίσει, να βάλει ένα μεγάλο ισχυρό εργατικό λαϊκό τείχος ώστε να μην περάσουν νέα αντιλαϊκά μέτρα που προβλέπονται σε αυτή τη «μεταμνημονιακή εποχή» από τις συμφωνίες που έχει υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την υπογραφή επίσης και την ψήφο των άλλων κομμάτων, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, με την ψήφιση του 3ου μνημονίου, που ισχύει μαζί με τα προηγούμενα.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους, τους φτωχούς ανθρώπους να βάλουν ως μέτρο σύγκρισης τα δικά τους θέλω και τις δικές τους ανάγκες και όχι τα όρια αντοχής της οικονομίας και των δεσμεύσεων. Το βασικό σε μια λαϊκή - εργατική οικογένεια είναι τα εργαζόμενα μέλη της να εισπράττουν μισθούς με τους οποίους να μπορούν ζήσουν, με σταθερό, ημερήσιο ωράριο εργασίας και συγκροτημένα δικαιώματα και όχι με μισθούς πείνας και ελαστικές εργασιακές σχέσεις. Να μπορούν να απολαμβάνουν σύγχρονες, δημόσιες και δωρεάν δομές υγείας, παιδείας, αθλητισμού και ψυχαγωγίας.

Γι' αυτό, πραγματική αντιπολίτευση σε όφελος των εργαζομένων με οργάνωση του αγώνα τους, μόνο το ΚΚΕ μπορεί να κάνει.

Άρα λοιπόν, για να βγει δυνατός ο λαός χρειάζεται να ενισχυθεί το ΚΚΕ. Ένα ισχυρό ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη για να κάνει αντιπολίτευση σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύπτει και βεβαίως έτσι μόνο θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση, κουράγιο, θάρρος και δύναμη ο λαός μας.»

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ