ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Γ.Μανιάτης: «Ναι, η Ελλάδα έχει σημαντικό ορυκτό πλούτο» (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:45:00 μ.μ. |
Γ.Μανιάτης: «Ναι, η Ελλάδα έχει σημαντικό ορυκτό πλούτο» (βίντεο)
 «Ναι, η Ελλάδα έχει σημαντικό ορυκτό πλούτο. Είναι κρυμμένος στα έγκατα της, στη θάλασσά της και ήδη έχει αρχίσει να έρχεται στην επιφάνεια» μας βεβαιώνει ο καθηγητής Γιάννης Μανιάτης, βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (σήμερα υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛ.) σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη Πολίτη στο διαδικτυακό κανάλι TWODAY.


Από τους πλέον επιτυχημένους υπουργούς ο κ. Μανιάτης, αναγνωρίζεται από τους συναδέλφους του στο κοινοβούλιο ως ειδήμων στα θέματα Ενέργειας και φυσικών πόρων. Επί υπουργίας του ιδρύθηκε το Ταμείο Αλληλεγγύης γενεών, που προβλέπει ότι το 75% των εισπράξεων του Δημοσίου από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων θα δίδεται σε ειδικό Ταμείο υπέρ των συντάξεων.

Οι ελληνικοί υδρογονάνθρακες, τονίζει, μπορούν να συμβάλουν κάθε χρόνο με 1.000 ευρώ στη μέση σύμβαση κάθε συνταξιούχου.

Αναφερόμενος στην κρίση στο ΚΙΝ.ΑΛ, ο κ. Μανιάτης θεωρεί ότι θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί η ρήξη της Κυρίας Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. «Είναι η πιο σημαντική πολιτική και κοινοβουλευτική προσωπικότητα των τελευταίων πολλών χρόνων», επισημαίνει με έμφαση.

Σε ό,τι αφορά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μανιάτης τονίζει:

«Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια να αναδείξουμε τα απίστευτα ψέματα του κ. Τσίπρα, να αναδείξουμε την αλήθεια. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν διασύρει την Αριστερά. Δεν έχουν σχέση με την ηθική και την αισθητική της Κεντροαριστεράς. Πρέπει οι πολίτες να τους στείλουν εκεί που τους αρμόζει: πίσω στο 4%».

Πιστεύει στην «προοδευτική ανατροπή» που μπορεί να γίνει μέσα από το Κίνημα Αλλαγής. Οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις της χώρας εκφράζονται από το ΚΙΝ.ΑΛ. πιστεύει, θεωρώντας παράλληλα ότι «ο κ. Τσίπρας είναι χορηγός του κ. Μητσοτάκη».

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Μανιάτη:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ