Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας: Στο μαύρο μέτωπο απαντάμε με αγώνες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 π.μ. | | |
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας: Στο μαύρο μέτωπο απαντάμε με αγώνες
Είμαστε στον δέκατο χρόνο κρίσης. Μιας κρίσης που κάθε κομμάτι του λαού και της νεολαίας βιώνει με τον πιο βάναυσο τρόπο καθημερινά. Τεράστια ποσοστά ανεργίας, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, επίθεση στα δικαιώματα μας, πλειστηριασμοί και ιδιωτικοποιήσεις είναι μερικά μόνο από όλα όσα έχουμε αντιμετωπίσει αυτά τα τελευταία χρόνια. 

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα γίνονται για την «αναμενόμενη» ανάκυψη και για δικό μας συμφέρον. Παρόλα αυτά, το μόνο που βλέπουμε είναι να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση και να χειροτερεύει συνεχώς. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, διάλεξαν συνειδητά στρατόπεδο ενάντια στο λαό και την εργατική τάξη, εφαρμόζοντας ως πιστά σκυλιά τις επιταγές της Ε.Ε.

Η αποτυχία της ανασυγκρότησης της οικονομίας δεν είναι αποτέλεσμα δικών μας λαθών, όπως προσπαθούν να μας πείσουν, αλλά αδυναμία του ίδιου του συστήματος, που μας δείχνει ξεκάθαρα τις αντιθέσεις του. Μας γεμίζουν μνημόνια και νέα μέτρα, τα οποία εκφράζουν μόνο τα συμφέροντα της αστικής τάξης πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων τις ανάγκες της πληττόμενης πλειοψηφίας, που παλεύει να επιβιώσει. Όχι στα εκβιαστικά διλλήματα ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ!

Δε δίνουμε άλλη περίοδο χάριτος!

Δε μπορούμε και δε μας αξίζει! Οι ανάγκες μας δε μπορούν να περιμένουν άλλο!

Τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τώρα!

Τα θέλουμε γιατί είναι δίκαιο, είναι αναγκαίο για να ζήσουμε και να δουλεύουμε αξιοπρεπώς και είναι και εφικτό!

Τίποτα δεν τελείωσε! Μπορούμε να χαλάσουμε τα σχέδιά τους!

Ενισχύουμε την Αριστερά της αντικαπιταλιστικής ανατροπής! Στις 7 Ιούλη ψηφίζουμε τους αγώνες μας! Ψηφίζουμε ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Οι υποψήφιοι Αργολίδας είναι:

ΒΕΡΔΕ ΕΛΕΝΗ του Παναγιώτη, δημοσιογράφος στην Εργατική Αλληλεγγύη

ΝΕΖΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ του Δημητρίου, φοιτήτρια, εργαζόμενη στον επισιτισμό, μέλος της ΛΑΝΤΖΑ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αποστόλου, λογιστής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ