ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Παύλος Χρηστίδης: Να ανατρέψουμε τα δεδομένα!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. | |
Παύλος Χρηστίδης:  Να ανατρέψουμε τα δεδομένα!
 Οι επερχόμενες εθνικές εκλογές αποτελούν ένα μεγάλο ορόσημο για την πατρίδα μας. Με αυτές κλείνει μια δεκαετία μέσα στην οποία οι πολίτες με πολλές θυσίες και στερήσεις κράτησαν τη χώρα όρθια. Μπήκαμε πρώτοι στα μνημόνια και την κρίση λόγω της καταστροφικής πενταετίας Καραμανλή από το 2004 ως το 2009. 

Παλεύουμε τελευταίοι και αγχωμένοι να βγούμε από την κρίση λόγω της τραγικής τετραετίας Τσίπρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε ως Αριστερά και έγινε χορηγός της ΝΔ. Μιλούσε για αντιμνημόνιο και σεισάχθεια και μας φόρτωσε ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, έβαλε σε υποθήκη τη δηµόσια περιουσία για 99 χρόνια και οι φόροι πνίγουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά και παραδίδει μια χώρα αιχμάλωτη για τα επόμενα πολλά χρόνια, βυθισμένη στην κρίση. Με τους πολίτες γεμάτους ανασφάλεια και αμηχανία και τις ανισότητες σε έξαρση και στα μισά νοικοκυριά το μηνιαίο εισόδημα να μην φτάνει για να βγάλουν το μήνα.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον κανείς δεν μπορεί να κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Οι πολίτες θέλουν λύσεις στα προβλήματά τους και τις θέλουν τώρα. Οφείλουμε να ανοίξουμε μια μεγάλη πόρτα προς τους απογοητευμένους τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ όσο και από την πολιτική ώστε να συνδιαμορφώσουμε μαζί τους μια προοδευτική απάντηση. Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις λέει ο λαός μας. Στο Κίνημα Αλλαγής δεν θέλουμε απλά να είμαστε το τρίτο κόμμα, δεν μας αρκεί να αποτελούμε τον τρίτο πόλο. Όλοι μαζί πρέπει να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των εκατομμυρίων πολιτών που απογοητεύτηκαν και διαψεύστηκαν από τη δήθεν αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ. Όλων αυτών που ξέρουν και θυμούνται ότι έζησαν καλύτερα επί ΠΑΣΟΚ. Των νέων ανθρώπων που είναι απογοητευμένοι, δουλεύουν για 200 και 300 ευρώ το μήνα και δεν μπορούν να κάνουν κανένα σχέδιο για το μέλλον, Η επιλογή του Γιώργου Καμίνη ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας αποτελεί μια κίνηση με υψηλό συμβολισμό και σηματοδοτεί τη μεγάλη αντεπίθεση του Κινήματος. Συμβολίζει το άνοιγμα στον ευρύτερο μεταρρυθμιστικό χώρο και την πρόοδο, την εμπιστοσύνη στη δύναμη της λογικής και της μετριοπάθειας. Για να ηττηθούν οριστικά οι συντηρητικές πολιτικές, τα ψέματα, ο λαϊκισμός και η ακροδεξιά. Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς, πρέπει όλοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και από όλα τα μετερίζια για τη διεύρυνση. Όσοι επιλέξουν να είναι απόντες σε αυτήν την κρίσιμη μάχη διευκολύνουν τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς ερχόμαστε να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Είμαστε ο πραγματικός προοδευτικός πόλος στην ελληνική πολιτική ζωή. Με σχέδιο και μοντέλο διακυβέρνησης. Με πολιτική αυτονομία, αυτόνομη πορεία , πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως αποφάσισε το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Οι εθνικές εκλογές θα έχουν ένα διακύβευμα και αυτό θα είναι το ποιος θα εκφράσει αυθεντικά και αδιαμεσολάβητα τους κεντροαριστερούς πολίτες. Η προεκλογική περίοδος θα είναι ευκαιρία να αναδείξουμε τις πραγματικά προοδευτικές προτάσεις για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας. Η οριστική ήττα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και της συντήρησης που εξέφρασε, όπως κ περνάει η αντιμετώπιση της ΝΔ μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη και μείωση των ανισοτήτων ήταν και είναι δική μας δουλειά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ