ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Περιοδείες Μπαβελή - Γκόνη σε τράπεζες και στο Δημαρχείο του Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. | | |
Περιοδείες Μπαβελή - Γκόνη σε τράπεζες και στο Δημαρχείο στο Άργος
 Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Ναυσικά Μπαβελή και Γκόνη Κώστα , περιόδευσαν σε τράπεζες και στο Δημαρχείο στο Άργος όπου συνομίλησαν με εργαζόμενους.


Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στον τραπεζικό τομέα, αναφέρθηκαν στην έλλειψη προσωπικού και στην εντατικοποίηση της εργασίας καθώς και στην επιχειρούμενη σύνδεση του μισθού τους με την «παραγωγικότητα».

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα στήριξης και αποφασιστικής ενίσχυσης του, αφού ο οι τραπεζοϋπάλληλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις χιλιάδες απολύσεις και δραστική μείωση του «λειτουργικού κόστους» των τραπεζών. Τους κάλεσαν δε να αντιπαλέψουν όσα σχεδιάζονται και με την ψήφο τους στις εκλογές να μην δώσουν στα κόμματα του ευρωμονόδρομου το δικαίωμα να προχωρήσουν σε νέα επίθεση στα δικαιώματά τους.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν με συμβασιούχους εργαζόμενους στο Δήμο Άργους όπου τονίστηκε η σταθερή υποστήριξη του ΚΚΕ στα δίκαια αιτήματα των συμβασιούχων στους Δήμους για μόνιμη και σταθερή δουλειά επειδή οι ανάγκες των Δήμων ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας είναι τεράστιες. Το δικαίωμα στην εργασία, στη σταθερή και μόνιμη δουλειά, είναι αδιαπραγμάτευτο και κατοχυρωμένο για όλους τους εργαζόμενους.

Ιδιαίτερα τονίστηκε ότι η μόνη κερδισμένη ψήφος είναι η ψήφος στο ΚΚΕ αφού έτσι θα δοθεί η δυνατότητα για δυνάμωμα των αγώνων , πραγματικής αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική που θα συνεχιστεί και με την νέα κυβέρνηση όποια και αν είναι.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ