ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Το Ναύπλιο καλωσόρισε το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Edge

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:26:00 π.μ. |
 Το Ναύπλιο καλωσόρισε το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Edge
 Το Ναύπλιο καλωσόρισε στο Λιμάνι για το παρθενικό του ταξίδι (maiden call) το καινούριο κρουαζιερόπλοιο της Celebrity, Celebrity Edge με 3000 επιβάτες και 1300 μέλη πληρώματος.

Ο Δήμαρχος Ναυπλίου Κος. Δημήτρης Κωστούρος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κο. Σταύρο Αυγουστόπουλο και τον Λιμενάρχη Κο. Παναγιώτη Κοντό επισκέφτηκαν το πλοίο όπου αντάλλαξαν τις παραδοσιακές πλακέτες και δώρα και συζήτησαν με τον Έλληνα Πλοίαρχο Κο. Νεστορούδη και το επιτελείο του για τον προορισμό Ναύπλιο και την πολλή σημαντική συνεργασία της εταιρείας με το λιμάνι και την πόλη. Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε παρουσίαση του προορισμού και τον υποδομών του, των βελτιώσεων που πραγματοποιούνται ειδικά με την εκβάθυνση της λιμενολεκάνης. Αναλύθηκαν, επίσης, οι εξαιρετικές δυνατότητες του λιμανιού ως City Port Destination που μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα για την εταιρεία και τους επιβάτες της.

Το κρουαζιερόπλοιο έφτασε στις 07:00 το πρωί και αναχώρησε στις 19:00 το απόγευμα διευρύνοντας έτσι τον χρόνο που έχουν οι επιβάτες για εκδρομές και για επίσκεψη στην πόλη και αγορά του Ναυπλίου που κατακλύστηκε από επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ενημέρωσαν τον Καπετάνιο για την υποδοχή που είχε ετοιμαστεί από τους τοπικούς φορείς για όλους τους επισκέπτες με κεράσματα αλλά και παραδοσιακούς χορούς της περιοχής. Ενημέρωσαν επίσης για τις βελτιώσεις υποδομών που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επιβατών, την ευρύτερη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς αλλά και τις νέες παρεμβάσεις που άμεσα προγραμματίζονται για την αύξηση της εμπειρίας των επισκεπτών.

Η Celebrity Cruises θα τιμήσει την πόλη του Ναυπλίου 3 ακόμα φορές όπου αναμένεται να μεταφέρει συνολικά πάνω από 12.000 επιβάτες. Η χρονιά αναμένεται να κλείσει στις 9/11, διευρύνοντας έτσι την σεζόν. Ο στρατηγικός στόχος για προσέλκυση των μεγαλύτερων Luxury Cruise Line φαίνεται να επιτυγχάνεται καθώς εκτός της Celebrity θα επισκεφτούν το 2019 το Ναύπλιο με πλοία τους διαδοχικά oι εταιρείες Ηolland America, Seabourn Cruises, Silver Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Star Clippers Azamara Cruises και Hapag Lloyd αλλά και οι μέχρι τώρα ανακοινώσεις για το πρόγραμμα του 2020 φέρνουν επιπλέον νέες εταιρείες όπως οι Phoenix Reisen, P&O Cruises και Oceania Cruises, ενώ το 2021 θα είναι η πρώτη φορά που ο προορισμός του Ναυπλίου γίνεται Year Round Destination με πλοία της Viking Cruises ξεκινώντας στις 29/01/2021.

Ο Δήμαρχος Κος Κωστούρος δήλωσε: Το Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου μαζί με όλους τους τοπικούς φορείς και τον σύμβουλο κρουαζιέρας έχουν δουλέψει δυναμικά τον τελευταίο χρόνο για να αναβαθμίσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες και να δημιουργήσουν καλύτερες εμπειρίες για όλους τους επισκέπτες. Οι συστηματικές μετρήσεις απόδοσης και ο δημόσιος διάλογος με όλους τους φορείς έχουν δρομολογήσει δράσεις που βελτιώνουν την εμπειρία της επίσκεψης συνδέοντας την παράλληλα με την τοπική επιχειρηματικότητα. Οι προσπάθειες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και το επόμενο διάστημα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ