Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019

Οι "Δεσμοί Αίματος" ευχαριστούν τον Δήμαρχο Ναυπλίου για την 115η εθελοντική αιμοδοσία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:34:00 μ.μ. | | |
Οι Δεσμοί Αίματος ευχαριστούν τον Δήμαρχο Ναυπλίου για την 115η εθελοντική αιμοδοσία
 Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Δεσμοί Αίματος» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά τους φίλους εθελοντές που θέλησαν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους συμμετέχοντας στην 115η αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1η και την Τετάρτη 3η Ιουλίου στο ΚΑΠΗ Ναυπλίου.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και με μια διάθεση να γνωρίσουν από κοντά τον ομολογουμένως φιλικό και δροσερό χώρο του ΚΑΠΗ Ναυπλίου, παλιοί και νέοι εθελοντές προσήλθαν και μας χάρισαν το χαμόγελο τους και την καλή τους διάθεση αποδεικνύοντας ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την ανιδιοτελή προσφορά σε όποιον έχει ανάγκη από μια φιάλη αίμα. 
Ακόμα ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τόσο τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Ναυπλίου & Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημήτριο Κωστούρο όσο και το προσωπικό για την αμέριστη υλική και ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Διαπιστώσαμε με χαρά ότι ο κόσμος αποδέχτηκε και αγκάλιασε το νέο αυτό χώρο που μας παραχωρήθηκε για τις αιμοδοσίες του Ναυπλίου και ελπίζουμε η ανταπόκριση του να παραμείνει σταθερή και στις μελλοντικές μας δράσεις.Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ