ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ για τη «Μάχη της σοδειάς» στις 4 Αυγούστου στη Στυμφαλία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:16:00 μ.μ. | |
Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ για τη «Μάχη της σοδειάς» στις 4 Αυγούστου στη  Στυμφαλία
 Η Τομεακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΚΕ σας καλεί στην πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Αυγούστου και ώρα 12μμ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ιστορική αναδρομή της μάχης στο χώρο του μνημείου της Στυμφαλίας. 

 Θα ακολουθήσει ομιλία από τη Γκιόκα Βασιλική, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου στο Κεφαλάρι της Στυμφαλίας. Η εκδήλωση θα κλείσει με φαγοπότι με παραδοσιακούς μεζέδες και κρασί της περιοχής.

Τιμάμε την επέτειο της ιστορικής μάχης της Στυμφαλίας. Της νικηφόρας μάχης που έδωσε το 6ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ τον Ιούλη του 1944, για τη σωτηρία της σοδειάς από το Γερμανό κατακτητή και την επιβίωση του πεινασμένου λαού μας. Πάμε κόντρα στο ρεύμα της υποταγής και της μοιρολατρίας. Με δύναμη και αποφασιστικότητα για τη συνέχιση του ηρωικού αγώνα στις σημερινές συνθήκες και τη διάσωση των οραμάτων των μαχητών του ΕΑΜ,ΕΛΑΣ και ΔΣΕ.

Η επόμενη μέρα των εκλογών είναι ήδη εδώ. Η νέα κυβέρνηση της ΝΔ έχει συγκροτηθεί, οι υπουργοί είναι στις θέσεις τους, η αντιλαϊκή πλειοψηφία στη Βουλή ήδη «τρέχει» το έργο της, έχοντας παραλάβει τη σκυτάλη από το ΣΥΡΙΖΑ, και οι πρώτες μέρες επιβεβαιώνουν όσα έλεγε το ΚΚΕ προεκλογικά. Επιβεβαιώνουν ότι ο νέος πολιτικός συσχετισμός και η κυβερνητική εναλλαγή μεταξύ των δύο μεγάλων αστικών κομμάτων αποτελούν εγγύηση για την υλοποίηση των επιδιώξεων της άρχουσας τάξης για τη θωράκιση του συστήματος, για την αντιλαϊκή «σταθερότητα».

Το ΚΚΕ με όλες του τις δυνάμεις, μέσα κι έξω από τη Βουλή, θα αντιπαλέψει από τη σκοπιά των εργατικών-λαϊκών αναγκών και τη νέα κυβέρνηση της ΝΔ και τις νέες αυταπάτες που θα σπείρει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου, θα πρωτοστατήσει στην οργάνωση των αγώνων της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων.

Τα ανταμώματά μας σε τούτα τα μέρη δεν είναι μουσειακές εκδηλώσεις. Κάθε φορά ψηλώνουμε ένα μπόι. Μέσα από τη γνώση σφυρηλατούμε τη θέλησή μας να συνεχίσουμε για την ολοκλήρωση και τη νίκη των ιδανικών για τα οποία έδωσαν τη ζωή τους οι μαχητές του ΕΑΜ, ΕΛΑΣ και ΔΣΕ. Να ανταποκριθούμε και να συνεχίσουμε τις ηρωικές και επαναστατικές παραδόσεις του Κόμματός μας, του ΚΚΕ.

Πατριωτισμός είναι το δίκιο του λαού
και όχι τα συμφέροντα του καπιταλισμού!



Τομεακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ