ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Τα έσοδα από 8ημερη εκδήλωση στην Κρήτη για τον αγώνα της Άσπας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:20:00 μ.μ. | |
Τα έσοδα από 8ημερη εκδήλωση στην Κρήτη για την Άσπα
Γράφει ο Πάνος Καλουδάς. 

Μια πρωτότυπη, πολύ-θεματική εκδήλωση, γεμάτη ιδέες και αγάπη. Γεμάτη ανθρωπιά μιας και η απόφαση του Συλλόγου ''Πιρουνιανών'' Αξέντι, του Ηρακλείου, Κρήτης, είναι τα έσοδα από την οκταήμερη εορτή, να δοθούν όλα για να επουλώσουν πληγές συνανθρώπων μας.. Με πρόταση της κ. Βούλας Τρίκα, που έγινε παμψηφεί αποδεκτή, θα δοθούν για την στήριξη της Άσπας. Εξ ημισείας με το Ταμείο Υγείας κ.Αλληλεγγύης.

...Τα έξοδα της νεαρής κοπέλας, ως γνωστόν, είναι κολοσσιαία.. Και φοβερά δυσανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες της μητέρας της. Όλη πλέον η Κρήτη,καταθέτει την αμέριστη συμπαράσταση της στην απόφαση του Δ.Σ. Και δηλώνει πως θα στηρίξει με την παρουσία της τις οκταήμερες εκδηλώσεις. Που θα πραγματοποιηθούν, στην περιοχή Πιρουνιανών Αυξεντίου, από 28 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου 2019..
Είναι γνωστό, πως το θέμα της Άσπας έχει συγκινήσει το Πανελλήνιο Και όχι μόνο.Τότε που έγινε το τραγικό αυτό συμβάν,το είχαν αναφέρει, με συμπαράσταση όλα σχεδόν τα Μέσα Ενημέρωσης του κόσμου. 

Με μια απελπιστική από όλους κραυγή στήριξης του 17χρονου τότε κοριτσιού.. Η ''κραυγή'' παρέμεινε ως συνθηματικός απόηχος ''ανθρωπιάς'' των κυβερνήσεων, που πέρασαν από τότε.Χωρίς καμία να προχωρήσει στην ουσία. Και να βάλει το χέρι στην τσέπη, να στηρίξει τον αγώνα αυτής της μάνας..Πού μόνη ολομόναχη, Με το παιδί της αγκαλιά ανεβαίνει τον σύγχρονο Γολγοθά της..Με έναν τόσο άνισο αγώνα.. Με έξοδα πραγματικά, απίστευτα..Με ένα πρόγραμμα τόσο γεμάτο. Που αρχίζει με την φυσιοθεραπεία..Που το πηγαίνει το παιδί η μητέρα του, με το καροτσάκι. Συνεχίζει, σε άλλο χώρο η κινησιοθεραπεία. Και ακολουθεί η λόγο-θεραπεία..Αργά το μεσημέρι επιστροφή στο σπίτι, για να πλυθεί το παιδί, εννοείται από την μητέρα του που η ίδια θα το ταϊσει την ειδική διατροφή...Το απόγευμα, η εξειδικευμένη ψυχολόγος να μιλήσει στο παιδί και να προσπαθήσει να το παίξει. Ένα πραγματικό βουνό εξόδων που δεν χωράει σε ανθρώπου νου. Και το βοήθημα του κράτους στην Άσπα,;; Ούτε για τα φιστίκια που λέει ο λόγος.. Ας μην υπήρχαν γύρω μας άνθρωποι, να δώσουν από το υστέρημά τους την έμπρακτη αγάπη τους.. Και θα τα λέγαμε. 
...Να γιατί η Κρήτη και σιγά σιγά όλη η Ελλάδα, αγκαλιάζει την πρωτοβουλία του προέδρου του Συλλόγου Πιρουνιανών Αξέντι. του Γιώργη Σαβουϊδάκη..Και δηλώνει πως και τις οκτώ ημέρες θα είναι εκεί..Για να γιορτάσει Ελληνικά..Κρητικά..Μα και για να προσφέρει το τόσο απαραίτητο και ζεστό χάδι, στην Άσπα.. Στο κοριτσάκι μας..Μα και στο Ταμείο Υγείας και Αλληλεγγύης..
Δείτε το κεφαλάκι του σκύλου στο γόνατο της πόση πονεμένη έκφραση έχει.. Λές και συμμερίζεται τον τραγικό αγώνα και τον βαθύ πόνο του νέου κοριτσιού..Εύχομαι στους διοργανωτές και στην χορηγό προβολής τους, την κ. Τρίκα, επιτυχία να έχουν. Και η φετινή χρονιά να είναι η καλύτερη από όλες τις προηγούμενες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ