ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Φάνης Μαυρομάτης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:45:00 π.μ. | |
Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Φάνης Μαυρομάτης
Το μπαράζ ανανεώσεων συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό. Το «Τριφύλλι» μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τους Θεοχάρη, Εμμανουηλίδη και με το Γιάννη Μπουζούκη και ανακοίνωσε την παραμονή και του Φάνη Μαυρομάτη.

Ο Μαυρομάτης εδώ και αρκετό καιρό είχε δώσει τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο πριν λίγες ημέρες έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την «Πράσινη» φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο νεαρός στόπερ την σεζόν που διανύσαμε έπεσε κατευθείαν στα βαθιά, καθώς από την πρώτη στιγμή κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Γιώργου Δώνη, και αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας. Μαζί με τον Κολοβέτσιο συνέθεσαν ένα σταθερό αμυντικό δίδυμο.

Την σεζόν που διανύσαμε, ο Έλληνας στόπερ πήρε μέρος σε 21 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Super League και αντίκρισε πέντε φορές την κίτρινη κάρτα. Ο ίδιος ήταν αρκετά σταθερός και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο. Πλέον είναι από τους πιο «ψημένους» παίκτες του ρόστερ ο κύριος Δώνης στηρίζει πολλά σε αυτόν με την εμπειρία που αποκόμισε.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο αμυντικός από το Άργος ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Τόνισε πως αποτελεί μεγάλη του τιμή ότι ένας τέτοιος μεγάλος σύλλογος τον εμπιστεύεται. Υπογράμμισε πως η σεζόν που ακολουθεί έχει περισσότερες απαιτήσεις σε σχέση με την προηγούμενη και πρέπει να είναι έτοιμος για να ανταπεξέλθει στις νέες προκλήσεις.

Υποστήριξε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να βελτιωθεί τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει του στόχους της. Τέλος έθεσε ως στόχο να συμμετάσχει με τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και να κληθεί στην Εθνική Ελλάδος.

Από εκεί και πέρα, το «Τριφύλλι» πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της νέας χρονιάς. Ο αγιασμός έγινε κεκλεισμένων των θυρών και το παρών έδωσαν άπαντες.

Από την άλλη, τις ερχόμενες ημέρες οι «Πράσινοι» αναμένεται να εξοφλήσουν τους Άντονι Μουνιέ και Βαγγέλη Οικονόμου προκειμένου οι δύο ποδοσφαιριστές να μην έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν προσφυγή και να μείνουν ελεύθεροι.



Τέλος ο κύριος Δώνης προανήγγειλε ότι η ομάδα άμεσα θα ανακοινώσει την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών. Η μία εκ των οποίων δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί εντός του σαββατοκύριακου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ