ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Η Λαϊκή Ενότητα Αργολίδας συμπαρίσταται στον Π. Λαφαζάνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 μ.μ. | | |
Η Λαϊκή Ενότητα Αργολίδας συμπαρίσταται στον Π. Λαφαζάνη
Η πρόκληση του δημόσιου αισθήματος για την λειτουργία της Δικαιοσύνης συνεχίζεται.

Αφού παραγράφηκαν τα αδικήματα για την Siemens, αφού κυκλοφορεί ελεύθερος ο κ. Μυτιληναίος , αφού μας τάραξαν στην νομιμότητα...

Ήρθε η ώρα να παραπεμφθεί σε δίκη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης φορτωμένος με τον μισό Ποινικό Κώδικα.

Το κατηγορητήριο για την αναστολή των πλειστηριασμών της λαϊκής περιουσίας είναι πλουσιότατο από το “Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος”.

Ένα “τμήμα” που άλλη επιδίωξη δεν έχει από την καταστολή κάθε αντίδρασης του Κινήματος Κατά των Πλειστηριασμών και την ποινικοποίηση του Κινήματος αυτού. Και επειδή, το Άργος ήταν μακριά από την εποπτεία του , η συμβολαιογράφος κα. Συναδινού ανέλαβε , την προστασία του Κράτους μέσω της προ διετίας μηνυτήριας αναφοράς σε 19 συμπολίτες μας και την μετέπειτα προσαγωγή τους στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.

Η Λαϊκή Ενότητα Αργολίδας συμπαρίσταται στον Π. Λαφαζάνη για την στοχοποιημένη επίθεση,την οποία έχει δεχτεί και καλεί τόσο την Εισαγγελία Πρωτοδικών να ανακαλέσει την κατάπτυστη αυτή απόφαση , αλλά και τους αρμόδιους Υπουργούς να ανακαλέσουν τις διώξεις όλων των συναγωνιστών μας , για την συμμετοχή τους σε ένα Κίνημα που προασπίζεται την λαϊκή περιουσία.

Δεν είναι δυνατόν την ώρα που παραγράφονται τα χρέη συμπολιτών μας όπως ο κ. Κοντομηνάς , όταν έχουμε πληρώσει με αίμα 4 ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών , οι συμπολίτες που δεν μπορούν να αποπληρώσουν το στεγαστικό τους να μένουν στο δρόμο και όσοι τους υπερασπίζονται να διώκονται.

Η Λαϊκή Ενότητα και τα μέλη της δεν πτοήθηκαν , ούτε πτοούνται από τις κινήσεις πανικού και αυτής της Κυβέρνησης που θέλει να συνεχίσει στην ίδια γραμμή υποταγής στους Δανειστές για επίσπευση των πλειστηριασμών. Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα σε Νερό – Ρεύμα και Στέγη .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ