Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

Το Λαϊκό - Δημοτικό γλέντι του καλοκαιριού με τον Γιώργο Μαργαρίτη στο Κρανίδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. | | |
Μία μοναδική λαϊκή βραδιά με ένα από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, τον Γιώργο Μαργαρίτη, διοργανώνει στις 31 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Κρανιδίου ο Α.Ο.Κρανιδίου.
Με αυθεντική λαϊκή μουσική, ο σπουδαίος ερμηνευτής θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τα καλύτερα τραγούδια του μέσα από τη μοναδική πορεία του στο ελληνικό τραγούδι που φέτος κλείνει 51 χρόνια, την επιμέλεια του οποίου έχει ο ίδιος! 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης διακρίνεται για το πάθος και την αυθεντικότητά του, την ξεχωριστή λαϊκή φωνή του, γι’ αυτό και θεωρείται από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του. 

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός, καθώς με τα επιτυχημένα τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, σε ένα έντονο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, αναμένεται να παρασύρει το κοινό σε ένα μουσικό σεργιάνι από το χθες στο σήμερα.
Πλαισιωμένος από την προσωπική του ορχήστρα (Άγγελος Παπαδημητρίου-μπουζούκι, Γιάννης Τσατούχας-βιολί, Γιώργος Τσουπάκης-τύμπανα, Γιώργος Πασχάλης-κιθάρα και Νίκος Κούρος, πλήκτρα – επιμέλεια ορχήστρας) θα ερμηνεύσει ορισμένες από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής του διαδρομής, που μιλάνε στην καρδιά μας, όπως: «Κελί 33”, “Άκου τι θα πω”, “Δραπετσώνα”, “Πεθαίνω για σένα”, “Εσύ μου μιλάς στην καρδιά μου”, “5 Έλληνες στον Αδη”, “Στου παράδεισου την πόρτα”.


Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ