Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019

Με επιτυχία η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:38:00 μ.μ. | | |
Με επιτυχία η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ναύπλιο
 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ Αργολίδας στο Ναύπλιο χθες Τέταρτη 3 Ιουλίου.

Εργαζόμενοι, νέοι, αυτοαπασχολούμενοι, εκπαιδευτικοί, νέες γυναίκες, άνεργοι και συνταξιούχοι, έστειλαν το αισιόδοξο μήνυμα της συνέχισης του αγώνα με μεγαλύτερη ορμή, πείσμα και αποφασιστικότητα για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, γιατί μόνο έτσι θα κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα για τον λαό. 
Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Νίκο Κουτουμάνο, μέλος της Κ.Ε. Στη συγκέντρωση παρευρεθήκαν όλοι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Αργολίδα, Αγγέλου Τάσος, Αντωνίου Τάσος, Μπαβελή Ναυσικά, Κώστας Γκόνης και Μάρω Καλαϊτζή όπου οι δυο τελευταίοι απεύθυναν και χαιρετισμό.

Οι ομιλίες στο κάλεσμα τους απευθυνθήκαν σε όλο τον κόσμο, τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος λέγοντας τους: 
«Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, τα δίνουμε όλα στη μάχη των τελευταίων κρίσιμων ημερών, γιατί η μάχη αυτή θα κριθεί μέχρι τη στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή το βράδυ. Όπως ξέρουμε να κάνουμε και να δίνουμε μάχες καλά μόνο εμείς οι κομμουνιστές, οι αγωνιστές, οι προοδευτικοί άνθρωποι.

Τις λίγες μέρες που μας απομένουν ως τη μέρα των εκλογών, δυναμώνουμε τις προσπάθειές μας σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε χώρο δουλειάς. 
Δυνατό ΚΚΕ για να δυναμώσει η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας. »

Κάλεσμα απεύθυναν και σε όσους σκέπτονται την αποχή λέγοντας τους: 
«Η απόχη δεν αποτελεί λύση, δεν αποτελεί επιλογή, δεν είναι φωνή. Στις εκλογές της 7ης του Ιούλη ο λαός θα βγει κερδισμένος δυναμώνοντας το μόνο και πραγματικό αντίπαλο του συστήματος, το ΚΚΕ. Η συμπόρευση με το ΚΚΕ είναι η μόνη σύγχρονη και προοδευτική επιλογή, γιατί σύγχρονο και προοδευτικό είναι το δικαίωμα στη σταθερή και μόνιμη δουλειά, στη μόρφωση, στην υγεία, το δικαίωμα στη ιδία τη ζωή.» 
Η κάθε ψήφος στο ΚΚΕ αποτελεί μια ακόμα γραμμή αύξησης στην ένταση, στα ντεσιμπέλ της φωνής του λαού! Αυτή τη φωνή θέλουμε να ακούγεται στη διαπασών!

Σε πείσμα όσων θέλουν να συνηθίσουμε να ζούμε με μια από τα ίδια...

Καλούς αγώνες!»
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ