ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Ενωμένοι στα δύσκολα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:13:00 μ.μ. |
Ενωμένοι στα δύσκολα
 Με αφορμή τη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στις 27-7-2019 στη περιοχή της Μονής Καρακαλα και στα όρια της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου , θέλω να επισημάνω πως για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε ότι η αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών , φορέων και πολιτών μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά , αποτρέποντας τα χειρότερα.


Τα εύσημα ανήκουν στους άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας , οι οποίοι με επαγγελματισμό, ευσυνειδησία και ζήλο , κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για τη κατάσβεση της φωτιάς υπό την άψογη καθοδήγηση του διοικητή τους .

Δε μπορώ όμως να μην κάνω ιδιαίτερη αναφορά στους συνδημότες μου , κατοίκους του Αγίου Δημητρίου , που συμμετείχαν ενεργά και με κάθε τρόπο στη προσπάθεια περιορισμού καταρχάς και εν συνεχεία στη κατάσβεση της πυρκαγιάς .

Μοναδικός σκοπός όλων , και αυτό το καταλάβαινε κανείς εύκολα από τις κινήσεις και τα λεγόμενα όλων , το έβλεπες στα πρόσωπα τους , ήταν να μην κινδυνεύσει η Μονή του Αγίου Δημητρίου υπό την σκέπη του οποίου βρίσκεται όλη η περιοχή . Πραγματικά συγκινητικό……

Τελικά τα δύσκολα μας ενώνουν. 
Ενωμένοι στα δύσκολα
Γιάννης Εμμανουήλ
Πρωην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Επιδαύρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ