ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Παρατεταμένο χειροκρότημα για τον Σ. Κυμπουρόπουλο στην συναυλία Μακεδόνα - Γλυκερίας στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. | |
Παρατεταμένο χειροκρότημα για τον Σ. Κυμπουρόπουλο στην συναυλία Μακεδόνα - Γλυκερίας στο Ναύπλιο (βίντεο)
Τον Ναυπλιώτη Ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο τίμησε το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια της μεγάλης συναυλίας που ήταν αφιερωμένη στους Μ. Θεοδωράκη και Β. Τσιτσάνη το  Σάββατο 27 Ιουλίου το βράδυ στην πλατεία Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο και που τραγούδησαν η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας.

Περισσότερα από δυο χιλιάδες άτομα παρακολούθησαν την μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων.
Στην έναρξη της συναυλίας ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού βράβευσε τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στο πρόσωπο της κόρης του Μαργαρίτας και τον Ναυπλιώτη Ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
Ο κόσμος που παρακολούθησε την συναυλία απόλαυσε μια σπάνια μουσική βραδιά για τα δεδομένα του Ναυπλίου υπό τους ήχους της "Λαϊκής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης" και τους καταξιωμένους τραγουδιστές.
Δυο ξεχωριστοί όσο και διαφορετικοί μουσικοί κόσμοι συναντήθηκαν σε αυτή την συναυλία. Εκείνος του κορυφαίου συνθέτη του λαϊκού τραγουδιού Βασίλη Τσιτσάνη, με εκείνου του παγκοσμίως αναγνωρισμένου δημιουργού Μίκη Θεοδωράκη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ