ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Κατερίνα Δαλάκα: Θα κατέβω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και θα στηρίξω τον ΣΔΥ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 π.μ. | |
Κατερίνα Δαλάκα: Θα κατέβω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και θα στηρίξω τον νέο μου σύλλογο ΣΔΥ Αργολίδας
 Η πρώτη Ελληνίδα «Survivor» αποκαλύπτει πότε και γιατί πέρασε από το μυαλό της να αποχωρήσει από το ριάλιτι και εξομολογείται τι της εκμυστηρεύτηκε ο Τούρκος συμπαίκτης της Ατακάν.

Έχουν περάσει 15 μέρες από τη βραδιά του μεγάλου τελικού. Έχετε συνειδητοποιήσει τη νίκη σας;

Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει γιατί δεν άλλαξε κάτι στην παρούσα φάση στη ζωή μου.

Υπήρξαν στιγμές που σκεφτήκατε να τα παρατήσετε;

Τον πρώτο μήνα δυσκολεύτηκα με τις διαπροσωπικές σχέσεις στην ελληνική ομάδα. Υπήρχαν πολλές εντάσεις και με ενοχλούσε πολύ. Κάποιες στιγμές μπορεί να περνούσε από το μυαλό μου, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ...

«Παράσημα» από τσιμπήματα έχετε;

Έχω από σκορπιό, από ταραντούλα και έχω και χτυπήματα στα πόδια.

Ποιος ήταν ο λόγος που μπήκατε φέτος στο «Survivor»;

Ήταν γιατί θέλατε να κερδίσετε το παιχνίδι; Φυσικά! Ήταν όλα μαζί, ήταν για την οικογένειά μου, ήταν γιατί ήθελα να κερδίσω το παιχνίδι, ήταν για τους ανθρώπους που με στήριξαν πέρυσι. Ένιωθα σαν να έχω αφήσει κάτι στη μέση και φέτος τα κατάφερα.

Αληθεύει ότι λάβατε ένα μεγάλο ποσό για τη συμμετοχή σας στο παιχνίδι, πέρα από τα 100.000 ευρώ που ήταν το έπαθλο;

Ακούγονται πάρα πολλά. Δεν νομίζω να απασχολεί τον κόσμο τα χρήματα που πήρα όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι παίκτες. Σίγουρα ήταν μια καλή αμοιβή και αυτό ήταν ένα κίνητρο για μένα. Γράφονται όμως διάφορες πληροφορίες που δεν είναι αληθινές.

Δεν ισχύει το ποσό των 12.000 ευρώ που γράφτηκε ότι λαμβάνατε εβδομαδιαίως;

Δεν ισχύει αυτό. Δεν θα αλλάξει η ζωή του κόσμου αν μάθει πόσα χρήματα πήρα από το παιχνίδι. Θα σας ξαναπώ ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφονται.

Έχετε αποφασίσει πού θα επενδύσετε τα χρήματα που κερδίσατε;

Προς το παρόν όχι. Στην παρούσα φάση θα βοηθήσω την οικογένειά μου.

Το πρόγραμμά σας ποιο είναι από εδώ και πέρα;

Έχω ξεκινήσει τις προπονήσεις μου και θα είμαι στον χώρο του αθλητισμού, εκεί που μου αρέσει. Θα κατέβω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που είναι σε 20 μέρες και είναι κάτι που ούτε ο προπονητής μου το πίστευε όταν του το ανακοίνωσα, γιατί πέντε μήνες δεν έχω κάνει προπόνηση.

Αισθάνεστε έτοιμη;

Νιώθω πάρα πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω πολύ να ζήσω το συναίσθημα των αγώνων γιατί μου λείπει, οπότε θέλω πάρα πολύ να αγωνιστώ και να στηρίξω τον νέο μου σύλλογο, την Αργολίδα.

Και μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, τι μέλλει γενέσθαι;

Θα ξεκουραστώ λίγες ημέρες και μετά, αρχές Σεπτεμβρίου, ξεκινάω την προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η τηλεόραση σας ενδιαφέρει; Σας έχει γίνει ποτέ πρόταση;

Η αλήθεια είναι ότι δεν με τρελαίνει ο χώρος της τηλεόρασης, θα το είχα κάνει από πέρυσι γιατί είχα προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής. Αλλά νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει.

Ο κόσμος στον δρόμο σας αναγνωρίζει, σας μιλά;

Τώρα καταλαβαίνω ότι με ξέρει πάρα πολύς κόσμος. Βλέπω παιδάκια να κλαίνε γιατί δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι με βλέπουν. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται κάποιος να με αγαπάει, ενώ δεν με ξέρει. Επίσης, πολλοί ηλικιωμένοι παίρνουν τηλέφωνο τους γονείς μου και μιλάνε κάθε μέρα, προσεύχονται και μου στέλνουν ευχές.

Το γεγονός ότι σας χρεώνουν ένα είδους φλερτ με τον Τούρκο συμπαίκτη σας, τον Ατακάν, πώς σας φαίνεται;

Πέρυσι δεν ήξερα πώς λειτουργεί ο χώρος. Πλέον έχω καταλάβει τι γίνεται με τα περιοδικά και ό,τι και να κάνεις ξέρω πως θα σχολιαστεί από τη στιγμή που έχεις μια έκθεση. Ξέρω τι κάνω και τι είμαι ως Κατερίνα, με ενδιαφέρει μόνο τι λέει η οικογένειά μου.

Τι σας είπε ο Ατακάν τη βραδιά του τελικού, που πανηγύρισε και πολύ έντονα;

Χάρηκε πάρα πολύ γιατί ήταν ένα άτομο που ήρθαμε πολύ κοντά και τον στήριξα πολύ ψυχολογικά και αγωνιστικά. Ενιωσε πολύ μεγάλη χαρά που κέρδισα το παιχνίδι, γιατί ήθελε να κερδίσω. Μου είχε πει ότι αξίζω να κερδίσω τον τίτλο.

«Η Κατερίνα είναι υπέροχη, κάθε άνθρωπος μπορεί να εντυπωσιαστεί από εκείνη. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά αν της αρέσω θα κάνω τα πάντα για να μου αρέσει κι εμένα» είπε πρόσφατα ο Ατακάν σε συνέντευξή του. Τι του απαντάτε;

Αυτό δεν το έχω διαβάσει. Το ξέρω ότι με συμπαθεί πάρα πολύ, τώρα άμα πάω Κωνσταντινούπολη φυσικά θα πάμε για καφέ. Προς το παρόν θα αφιερωθώ στις προπονήσεις μου.

Πηγή: ethnos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ