ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Χωρίς νερό δυο μέρες στη Βερβερόντα Ερμιονίδας - Για συμφέροντα των ''βυτιοφόρων'' κάνει λόγο κάτοικος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:36:00 μ.μ. | |
Χωρίς νερό δυο μέρες στη Βερβερόντα Ερμιονίδας - Για συμφέροντα των ''βυτιοφόρων'' κάνει λόγο κάτοικος της περιοχής
 Χωρίς νερό δυο μέρες μέσα στο κατακαλόκαιρο έχουν μείνει κάτοικοι στο παραλιακό μέτωπο της Ερμιονίδας στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στην περιοχή Βερβερόντα.

Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της περιοχής, που προτίθεται να καταφύγει στον εισαγγελέα και ο οποίος καταλογίζει σκοπιμότητα και κάνει λόγο για "'συμμορία" που λυμαίνεται την Ριβιέρα του Αργοσαρωνικού, κάθε καλοκαίρι οι αρμόδιοι στερούν το κοινωνικό αγαθό του νερού, υπερασπιζόμενοι κατ΄ουσία τα συμφέροντα των ''βυτιοφόρων'' τα οποία λυμαίνονται την περιοχή.

Αναλυτικά η επιστολή του κατοίκου:

"Αγαπητοί,
Για πολλοστή φορά απευθύνομαι στην έγκριτη εφημερίδα σας,προκειμένου εκθέσω την αγανάκτηση και την συνεχιζόμενο εμπαιγμό σε βάρος όλων των ιδιοκτητών των εξοχικών κατοικιών στο παραλιακό μέτωπο της Ερμιονίδας και συγκεκριμένα στην περιοχή Βερβερόντα, όπου επί δύο ημέρες δεν 'έχουμε νερό.

Το κοινωνικό αυτό αγαθό που σημειωτέον πληρώνουμε ''βαπορίσιο'' και πρόκειται φυσικά για υφάλμυρο, κακής ποιότητας και μη πόσιμο νερό. μας το στερούν κάθε καλοκαίρι, με απίθανες δικαιολογίες,προτείνοντας μας μάλιστα να ενεργοποιήσουμε και πάλι τις δεξαμενές,υπερασπιζόμενοι κατ΄ουσία τα συμφέροντα των ''βυτιοφόρων'' τα οποία λυμαίνονται την περιοχή.

Αυτή η '' συμμορία'' που λυμαίνεται την Ριβιέρα του Αργοσαρωνικού ,μόνον κακό κάνει στην Αργολίδα,εμποδίζοντας ουσιαστικά την επενδυτική 'έκρηξη που θα μπορούσε μεσοπρόθεσμα να λύσει χρόνια προβλήματα,'όπως το νερό, τις μεταφορές και την ενέργεια.

Το κοινωνικό αυτό αγαθό υποτίθεται οτι το παρέχει η αρμόδια Δημοτική επιχείρηση ,των απερχόμενων αλλά και λίαν συντόμως μελλοντικών Δημοτικών Αρχόντων.

Το παράπονο μου αυτό το οποίο και προτίθεμαι να κοινοποιήσω και στην Εισαγγελία Πλημ/κων Ναυπλίου αλλά και στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, με την ελπίδα,αλλά όχι την βεβαιότητα οτι θα επιληφθούν αρμοδίως για να βάλουν τάξη στα διαχρονικά κακώς κείμενα.

Διατελώ μετά τιμής

Ιωάννης Ε. Ξυναριανός
Ταξιαρχος ΕΛ,ΑΣ ε.α"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ