ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Μια χαρά το μωρό που κατάπιε την πιπίλα στο Ναύπλιο - Δείτε τι λέει η μητέρα του (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:48:00 μ.μ. |
Μια χαρά το μωρό που κατάπιε την πιπίλα στο Ναύπλιο - Δείτε τι λέει η μητέρα του (βίντεο)
 Για την περιπέτεια που έζησε μίλησε πρώτη φορά η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού που κόντεψε να πεθάνει, όταν κατάπιε την πιπίλα του.


Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 2 Ιουλίου σε κατάστημα ρούχων στο Ναύπλιο. «Είχαμε πάει μία βόλτα στο Ναύπλιο, την είχα στο καρότσι, ψώνιζα εγώ και κάποια στιγμή γκρίνιαζε, ήθελε να κατέβει από το καρότσι και εγώ για να μην πειράξει κάποια πράγματα που ήθελε της έδωσα για λίγο την πιπίλα» περιέγραψε η μητέρα της στην εκπομπή «Μαζί Σου».

Κάποια στιγμή η μικρούλα έκοψε την πιπίλα της και την κατάπιε, με αποτέλεσμα να της φράξει τον λάρυγγα και να μην μπορεί να αναπνεύσει καλά.

«Όπως γύρισα, βλέπω το κομμάτι της πιπίλας κάτω και πνιγόταν το παιδί, της είχε καθίσει στο λαρύγγι. Η μισή πιπίλα είχε βγει μπροστά. Ανέπνεε, αλλά με δυσκολία».

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και ο υπεύθυνος ενός φαρμακείου της περιοχής ο οποίος του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, χωρίς ωστόσο, να καταφέρει να βγάλει την πιπίλα.

Όπως είπε η μητέρα του παιδιού «δεν το ήξερα εγώ ότι 2,5 χρονών παιδάκι έπρεπε να έχω πιπίλα καουτσούκ και όχι σιλικόνης. Και πάλι δεν δικαιολογείται να κόβεται έτσι η σιλικόνη. Πάντα πιπίλες φαρμακείου έπαιρνα».

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο «Παίδων» όπου οι γιατροί του έκαναν ακτινογραφία. Όπως διαπιστώθηκε «η πιπίλα είχε κατέβει στο στομάχι. Περιμένουμε να πάει τουαλέτα για να τη βγάλει κάποια στιγμή» κατέληξε η μητέρα του μωρού.

Δείτε το βίντεο με τα όσα δήλωσε η μητέρα του μωρού εδώ.

Πηγή: star.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ