ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Στην Αργολίδα έχουμε σπουδαίες παραγωγικές μονάδες και μονάδες μεταποίησης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:04:00 μ.μ. | | | |
Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Στην Αργολίδα έχουμε σπουδαίες παραγωγικές μονάδες και μονάδες μεταποίησης
Επίσκεψη στην μονάδα ηλιακών θερμοσιφώνων «Δήμας», η οποία κατέχει διεθνείς διακρίσεις, πραγματοποίησε η Υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας Σόνια Τάνταρου Κρίγγου. Κατά την επίσκεψη της είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους και να διαπιστώσει για άλλη μια φορά τα προβλήματα στο περιβάλλον της ελληνικής επιχειρηματικότητας και εργασίας. 
Όπως είπε η ίδια «…σε έναν τόπο όπως η Αργολίδα με τεράστιες δυνατότητες, αλλά και μεγάλα προβλήματα έχουμε σπουδαίες παραγωγικές μονάδες και μονάδες μεταποίησης…»
Επισήμανε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τα αναγκαία μέτρα για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την διαμόρφωση ενός ισχυρού πλαισίου ισχυρής ανάπτυξης. Λιγότεροι φόροι, κίνητρα για νέες επενδύσεις με στόχο εκατοντάδες χιλιάδες νέες και καλά πληρωμένες δουλειές στον ιδιωτικό τομέα για τους νέους, τους μερικά απασχολούμενους, τους μακροχρόνια άνεργους και κάθε εργαζόμενο που αναζητά καλύτερη δουλειά.
Για μια οικονομία που πρέπει να αναπτύσσεται με υψηλούς ρυθμούς για να εξασφαλίζει περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα για όλους, με μια δικαιότερη φορολογία η οποία θα απελευθερώνει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα με σκοπό κάθε έλληνας να εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής . 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ