ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων ευρωπαϊκού προγράμματος κινητικότητας «ERASMUS+ Αυτοκίνητα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:57:00 μ.μ. | |
Εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ αυτοκίνητα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2019 η εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος κινητικότητας «ERASMUS+ Αυτοκίνητα», του 1ου ΕΠΑΛ ΆΡΓΟΥΣ η οποία πραγματοποιήθηκε στη Ρουμανία από 19 Μαρτίου έως 02 Απριλίου 2019. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κος Γαληνός Ιωάννης, ο Υπεύθυνος για την Τεχνική Εκπαίδευση στην Δ.Δ.Ε. Αργολίδας κ. Νταντής Κωνσταντίνος, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Ν. Αργολίδας κ. Γιατράκος Ιωάννης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, διευθυντές σχολικών μονάδων, καθηγητές καθώς και πλήθος γονέων και μαθητών από την ευρύτερη περιοχή. 
Μεταξύ άλλων ο Διευθυντής τόνισε τη σημασία πραγματοποίησης του Προγράμματος για τη σχολική μονάδα του 1ου ΕΠΑ.Λ. Άργους. Επιπλέον, ο συντονιστής του προγράμματος κος Γλεντζές Ιωάννης παρουσίασε τις βασικές πτυχές της δράσης κινητικότητας, ενώ εκπρόσωπος των συμμετεχόντων μαθητών μίλησε για την εμπειρία και τα οφέλη που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες μαθητές από το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα. 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ