ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Φαντασμαγορικό φινάλε της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2019" (βίντεο)

Φαντασμαγορικό φινάλε της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2019" (βίντεο)
Μια νοσταλγική πολύχρωμη νύχτα, με φαντασμαγορικό φινάλε έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 στο Ναύπλιο στην κορύφωση των εκδηλώσεων της 4ης Ναυτικής Ναυπλιάδας που συνδιοργάνωσαν και φέτος ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ο "Παλαμήδης", ο Σύλλογος Απανταχού Ναυπλιέων "Ο Ναύπλιος" και η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου.

 Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου ξεκίνησαν με την αναβίωση των Κολυμβητικών αγώνων στις παλιές εγκαταστάσεις από τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου.
  Το απόγευμα της ίδια ημέρας οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ναυπλίου στους δρόμους της παλιάς Πόλης παιανίζοντας το «ΧΑΙΡΕ ΑΝΑΠΛΙ»
Τόπος εκδηλώσεως το Π στο λιμάνι του Ναυπλίου που ήδη είχε συγκεντρωθεί πάρα πολύς κόσμος για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν με χαιρετισμό, από το Δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο, τους Προέδρους των δύο Συλλόγων κ. Κολόκα και κ. Σπαντιδέα.
 Ακολούθησε η μαγευτική βαρκαρόλα με επιβάτη το γυναικείο φωνητικό σύνολο ΄΄ΣΥΜΦΩΝΙΑ΄΄, με την παιδική χορωδία του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη, με τα φωταγωγημένα σκάφη των ερασιτεχνών ψαράδων που φώτιζαν τις μνήμες και σεβασμό για το υγρό στοιχείο, την θάλασσα.
Η βραδιά έκλεισε με ρίψη πυροτεχνημάτων που μάγεψαν τους προσκεκλημένους και όλους όσους παρευρέθηκαν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ