ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Ο Εμίρης του Κατάρ οικογενειακώς στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 μ.μ. | | | |
Ο Εμίρης του Κατάρ οικογενειακός στο Ναύπλιο (βίντεο)
Στα πλαίσια της κρουαζιέρας που πραγματοποιούν στην Ελλάδα τα μέλη της οικογενείας του Eμίρη του Κατάρ Τζασίμ Αλ Θανί, το σούπερ yacht “Al Mirqab" σημαίας Νήσων Κέιμαν βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου.

H θαλαμηγός με όνομα “Al Mirqab” είναι ιδιοκτησίας της βασιλικής ηγεσίας του Κατάρ. Η “Al Mirqab” έκανε το παρθενικό της ταξίδι το 2008. Έχει μήκος 133 μέτρα και ταξιδεύει με 18.7 κόμβους, ενώ μπορεί να« πιάσει» και τους 20.3 κόμβους.
Φτιαγμένο κατά παραγγελία του πρώην πρωθυπουργού του Κατάρ, του σεΐχη Χαμάντ Μπιν Τζάσιμ Μπιν Τζάμπρ αλ-Θάνι δεν θα μπορούσε παρά να ξεπερνά τη φαντασία και στην πολυτέλεια. Διαθέτει δέκα σουίτες για τους καλεσμένους του Τζασίμ Αλ Θανί αλλά και δύο VIP σουίτες για τον ίδιο. Κάθε δωμάτιο διαθέτει σαλόνι, διπλή κρεβατοκάμαρα και μπάνιο.
 Όσο για το προσωπικό, που φροντίζει να ικανοποιεί κάθε επιθυμία του ιδιοκτήτη και των φιλοξενούμενών του, είναι 55 άτομα. Και βέβαια υπάρχουν οι πολυτελείς χώροι όπως κινηματογράφος, εξωτερικά μπαρ και τζακούζι, εσωτερική πισίνα και χώρος προσγείωσης ελικοπτέρου.Όλα αυτά ανεβάζουν και το κόστος του, καθώς εκτιμάται πως αξίζει από 250 έως 300 εκατομμύρια. 
Σύμφωνα με πληροφορίες στο πολυτελές σκάφος επιβαίνουν τα μέλη της οικογένειας του εμίρη, ενώ αργά το βράδυ αναμενεται το σκάφος να μπει και να δέσει στο λιμάνι ώστε τα μέλη της οικογένειας που είχαν επισκεφθεί και πέρσι την περιοχή να μπορέσουν να θαυμάσουν ξανά την πόλη του Ναυπλίου. Νωρίς το πρωί της Κυριακής το σκάφος απέπλευσε. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ