Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Παναγιώτης Νίκας κατά των πυρηνελαιουργείων: "Δε θα πεθάνουμε επειδή κάποιοι επιδιώκουν το κέρδος"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. | |
Παναγιώτης Νίκας κατά των πυρηνελαιουργείων: "Δε θα πεθάνουμε επειδή κάποιοι επιδιώκουν το κέρδος"
 Ηχηρό μήνυμα κατά των πυρηνελαιουργείων που δεν λειτουργούν υπό τους όρους που προβλέπει ο Νόμος, έστειλε από το δημαρχείο του Μελιγαλά στο πλαίσιο της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Οιχαλίας, ο νέος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

«Δε θα πεθάνουμε επειδή κάποιοι επιδιώκουν το κέρδος. Τα περιβαλλοντικά ζητήματα έχουν για ‘μας προτεραιότητα, όπως και το αφημένο θέμα των σκουπιδιών, όπου ρήμαξαν περιοχές και η Πελοπόννησος εγκαταλείπεται», ανέφερε με νόημα ο κ. Νίκας, σημειώνοντας πως δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη, όταν έχουμε μεταβληθεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο.

Ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, συνέχισε με ακόμη περισσότερες αιχμές κατά της απερχόμενης Αρχής, τονίζοντας πως θα είναι δίπλα στους πολίτες και θα μεριμνά για την αντιμετώπιση των αναγκών, αλλά δε θα σπαταλήσει ούτε 1ευρώ, για ψηφοθηρικούς και άλλους λόγους! 

«Τα χρήματα τα όποια διαχειριζόμαστε και είναι αρκετά, δε θα τα σκορπίσουμε, δε θα λαϊκίσουμε, δε θα χαϊδέψουμε αυτιά! Θα προχωρήσουμε σε συνεργασία με τους Δήμους στην κατασκευή μεγάλων έργων και αυτό είναι το σημαντικό! Δε θα διατεθούν χρήματα για ψηφοθηρικούς λόγους. Δε θέλουμε πελατεία! Θα μπορούμε να λέμε «όχι», εκεί που πρέπει να λέμε: «όχι». 

 Η δουλειά του περιφερειάρχη, δεν είναι να καπελώνει τους δημάρχους, αυτός που μελετάει τα έργα, αυτός που τα δημοπρατεί, που τα επιβλέπει, σε αυτόν ανήκουν», είπε καταληκτικά ο Παναγιώτης Νίκας, που εστίασε στη συνεργασία, στέλνοντας παράλληλα τα ιδιαίτερα μηνύματά του, με τους… πολλαπλούς αποδέκτες.

Πηγή: foninews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ