ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

H 1η ΤΟΜΥ Άργους ενημέρωσε για το κάπνισμα και το αλκοόλ στο KIVERI ATHLETICS 2019

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 π.μ. | | | |
H 1η ΤΟΜΥ Άργους ενημέρωσε για κάπνισμα και αλκοόλ στο KIVERI ATHLETICS 2019
"ΌΧΙ σε κάπνισμα και αλκοόλ" ο τίτλος της πολύ χρήσιμης παρουσίασης της 1η ΤΟΜΥ Άργους χθες στο Κιβέρι και συγκεκριμένα στο τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019, που συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. 
Η επισκέπτρια υγείας Βασιλική Στεφανοπούλου και η κοινωνική λειτουργός Βασιλική Γιαννακοπούλου, με πολύ παραστατικό και πειστικό τρόπο ενημέρωσαν παιδιά και γονείς και απάντησαν στις πολλές απορίες τους.
Οι βλαβερές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό από το κάπνισμα και τη χρήση αλκοόλ είναι γνωστές και επιστημονικά τεκμηριωμένες, οι συνήθειες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό και θα πρέπει να αποφεύγονται. Στην διεπιστημονική ομάδα που έδωσε το παρόν στην εκδήλωση συμμετείχε και η γενική οικογενειακή ιατρός κ. Ελίνα Παπαδοπούλου, συντονίστρια της 1η ΤΟΜΥ Άργους.
Το τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019 που διοργανώνει ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ με υπεύθυνο τον Γιάννη Καρκαλάτο συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019. Επόμενη παράλληλη δράση, σήμερα Τρίτη 20 Αυγούστου, μάθημα Α' Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (περιφερειακό τμήμα Άργους).

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ