ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Αδιαφορία ή συμβαίνει κάτι άλλο με τις εφημερίες παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:57:00 μ.μ. | | | |
Αδιαφορία ή συμβαίνει κάτι άλλο με τις εφημερίες παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου;
Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου με τις εφημερίες Παιδιάτρου φαίνεται πως δεν συγκινεί διόλου την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Πραγματικά η κοινωνία της πόλης αλλά και του Νομού ολόκληρου με ανησυχία παρακολουθεί την απάθεια της Διοίκησης σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την υγεία των μικρών παιδιών ολόκληρης της Αργολίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε, η απάθεια της Διοίκησης για να επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα της εφημερίας Παιδιάτρου στη Ν.Μ Ναυπλίου, έχει εκπλήξει το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου σε σημείο που οι άνθρωποι κάνουν το σταυρό τους για την πλήρη και αδιανόητη ανικανότητα της Διοίκησης να μπορέσει να ορίσει έναν παιδίατρο από τους 7 που διαθέτει το ΕΣΥ στην Αργολίδα, ώστε να κάνει βάρδια όταν εφημερεύει το Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Το πρόβλημα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διαρκεί όσο και η θητεία της Διοίκησης, χωρίς ποτέ να έχει βρεθεί ο τρόπος ορισμού εφημερεύοντα Παιδιάτρου από, 3 που έχει το Νοσοκομείο Άργους, 2 που έχει το Νοσοκομείο Ναυπλίου, έναν που διαθέτει το Κέντρο Υγείας Λυγουριού και ακόμα έναν που διαθέτει η ΤΟΜΥ Ναυπλίου.

Η 6η ΥΠΕ στην οποία υπάγονται οι δομές υγείας της Αργολίδας, είναι γνώστες του θέματος με δεκάδες έγγραφα τα οποία έχουν κοινοποιηθεί,  αλλά φως στο τούνελ του τόσο δυσεπίλυτου προβλήματος που ακούει στο όνομα εφημερεύων Παιδίατρος στη Ν.Μ Ναυπλίου, δεν φαίνεται.

Εντύπωση δημιουργεί βέβαια και είναι και ενδεικτικό της αλλοπρόσαλλης κατάστασης η οποία επικρατεί, το γεγονός πως αντί η Διοίκηση να απαντήσει μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την δημοσιοποίηση του θέματος, να απαντάει ο επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Λυγουριού, κύριος Βασίλης Κόκκας, (Οδοντίατρος) ο οποίος δεν γνωρίζουμε και δεν γνωρίζει και κανείς, με ποια αρμοδιότητα ανέλαβε την ευθύνη να απαντήσει (με τον τρόπο που απάντησε) για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Το επιστημονικό προσωπικό πάντως του Νοσοκομείου είναι έξαλλο από την διαχείριση του προβλήματος από την Διοίκηση αφήνοντας να εννοηθεί, παντελής αδιαφορία που φτάνει σε σημείο σκόπιμης υποβάθμισης των υπηρεσιών υγείας της Ν.Μ Ναυπλίου με απρόβλεπτες συνέπειες σε ένα έκτακτο σοβαρό γεγονός...!!!


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ