ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Περιπαικτική απάντηση του ΚΥ Λυγουριού για εφημερία Παιδιάτρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:40:00 μ.μ. |
100.000 κάτοικοι περίπου στη Αργολίδα και σήμερα που εφημερεύει το Νοσοκομείο Ναυπλίου δεν έχει παιδίατρο και περιπαικτικά μας ενημερώνουν από το Κέντρο Υγείας Λυγουριού  για  "Fake news ή τα παιδία παίζει" όπως τιτλοφορούν δελτίο τύπου που εξέδωσαν,  γιατί τολμήσαμε να αναφέρουμε σε τίτλο ανάρτησης πως ο νόμος Αργολίδας δεν διαθέτει σήμερα παιδίατρο.

Θα αφήσουμε λοιπόν στην κρίση των πολιτών και των γονέων της Αργολίδας και την ανάρτηση μας, αλλά περισσότερο το περιπαικτικό ύφος της ανακοίνωσης, του επιστημονικού υπευθύνου του ΚΥ Λυγουριού, που αντί να ενημερώσει απλά τους πολίτες της Αργολίδας και να αναφέρει για πιο λόγο το εφημερεύον Νοσοκομείο Ναυπλίου δεν έχει Παιδίατρο, επιλέγει να αστειευτεί και να κάνει λόγο για "ανώνυμους ανυσυχούντες" λες και η ανησυχία μην πάθει κάτι το οποιοδήποτε παιδί και που θα πρέπει να τρέξει ο άμοιρος γονιός, πρέπει πρώτα απ' όλα να έχει ονοματεπώνυμο.

Η ανακοίνωση του ΚΥ Λυγουριού:

"Fake news ή τα παιδία παίζει;

Τα θέματα της δημόσιας υγείας οφείλουμε όλοι να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και προπάντων με ευαισθησία και αποτελεσματικότητα σε όφελος πάντα της υγείας των πολιτών.

Η δημαγωγία και ο λαϊκισμός δεν ωφελούν τη δημόσια υγεία. Πόσο δε μάλλον οι ψευδείς ειδήσεις  του τύπου «Χωρίς παιδίατρο όλη η Αργολίδα».

Σήμερα, Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού Παιδίατρος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ.!!!

Οι «ανώνυμοι ανησυχούντες» ας φροντίσουν στο μέλλον να έχουν καλύτερη ενημέρωση και να μην παραπληροφορούν την τοπική κοινωνία.

Βασίλειος Κόκκας
Επιστημονικά Υπεύθυνος Κ.Υ. Λυγουριού"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ