ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Η Παιδίατρος Γεωργία Παναγοπούλου είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στην Τρίπολη

Η Παιδίατρος Γεωργία Παναγοπούλου είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στην Τρίπολη
Την Παιδίατρο Γεωργία Παναγοπούλου θα προτείνει η παράταξη του Δημάρχου Κώστα Τζιούμη για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Η ψηφοφορία για την εκλογή της θα γίνει στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, την Κυριακή 8/9/2019.

Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για τον Δήμο Τρίπολης, αφού η Γεωργία Παναγοπούλου θα γίνει η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στην Τρίπολη.

Μία γυναίκα με σημαντική επαγγελματική (ιατρική) και πολιτική πορεία, που διαθέτει και την εμπειρία και την προσωπικότητα να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις που προκύπτουν κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Η Γ. Παναγοπούλου είναι γεννημένη στο Σκορτσινού Φαλαισίας Μεγαλόπολης Αρκαδίας, όπου και τελείωσε το Δημοτικό σχολείο.

Στη συνέχεια ως παιδί παραδοσιακής αγροτικής οικογένειας, όπως και πολλά παιδιά της επαρχίας μας, διέμεινε στην Τρίπολη και αποφοίτησε από το Γυμνάσιο.

Πέρασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και πήρε πτυχίο το 1978.
Υπηρέτησε ως Αγροτική Ιατρός στη Βλαχοκερασιά, άρχισε ειδικότητα στο Παναρκαδικό, εργάσθηκε ως Ιατρός στη ΔΕΗ, ειδικευόμενη στο ‘Παίδων Αγ. Σοφία’, ιδιώτης Παιδίατρος στη Μεγαλόπολη, Παιδίατρος ΕΣΥ στο Παναρκαδικό(15 χρόνια) και τώρα Διευθύντρια Παιδιατρικής στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Ιδιαίτερη υπήρξε η θητεία της στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, όπου είχε εκλεγεί Νομαρχιακή Σύμβουλος, πρώτη σε αριθμό ψήφων και το 1994 και το 1998 στις παρατάξεις των Δημ. Δαββέτα και Παντ. Τσιλιβή. 
 
Ζήτησε την ψήφο των συμπολιτών μας με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, διεκδικώντας θητεία στην κεντρική πολιτική σκηνή, καταγράφοντας τιμητικές επιδόσεις στην αγάπη κι εμπιστοσύνη των Αρκάδων.

Το 2014 και το 2019 ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Κώστα Τζιούμη και συμμετείχε με την παράταξη ‘Τρίπολη Αύριο’ στις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Τρίπολης. 
 
© www.kalimera-arkadia.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ