ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Γιάννης Μαλτέζος: Όσα ισχυριζόμασταν προεκλογικά ήταν απολύτως ακριβή και δικαιολογημένα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:57:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Μαλτέζος: Όσα ισχυριζόμασταν προεκλογικά ήταν απολύτως ακριβή και δικαιολογημένα
 Τρανή απόδειξη ότι όσα ισχυριζόμασταν προεκλογικά ήταν απολύτως ακριβή και δικαιολογημένα. Ο ίδιος ο κ. Χαν καταδεικνύει την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως μία από τις περιφέρειες που δεν έχουν κάνει κανένα ουσιαστικό βήμα προς το σκοπό της ορθής διαχειρίσεως των απορριμμάτων παρά το ότι τα σχετικά κονδύλια υπάρχουν. 

Το βάρος που πέφτει στην νέα περιφερειακή διοίκηση του Παναγιώτη Νίκα είναι μεγάλο. Πρέπει να τρέξουμε για να μη χαθούν οι ευκαιρίες αυτές!

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Real:

Ηχηρή προειδοποίηση από τον επίτροπο Γιοχάνες Χαν προς το ελληνικό υπουργείο Ανάπτυξης για τον κίνδυνο απώλειας ευρωπαϊκών κονδυλίων 1 δισ. ευρώ από την αδυναμία διαχείρισης των απορριμμάτων και τουλάχιστον άλλου 1 δισ. ευρώ στους τομείς της ψηφιακής πολιτικής και των logistics.

Των Γ. Λυκουρέντζου & Αλ. Κόντη

Τον κίνδυνο ενός νέου ισχυρού πλήγματος για την ελληνική οικονομία, λόγω της μη αξιοποίησης αλλά και της κακοδιαχείρισης των ευρωπαϊκών κονδυλίων, επισημαίνει σε επιστολή του προς την ελληνική κυβέρνηση ο Γιοχάνες Χαν, Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για τη διεύρυνση που τις τελευταίες εβδομάδες έχει αναλάβει και το χαρτοφυλάκιο της περιφερειακής πολιτικής που κατείχε η Κορίνα Κρέτσου η οποία έχει αποχωρήσει από την Κομισιόν.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ