ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Με προβατίνα από την Αργολίδα στο διεθνές Brazilian Festival BBQ της Πορτογαλίας

Με προβατίνα από την Αργολίδα στο διεθνές Brazilian Festival BBQ της Πορτογαλίας
Η γνωστή Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη , η οποία έχει δημιουργήσει και επιμελείται το νέο μενού του Στάβλου στο Ναύπλιο, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνές Brazilian Festival BBQ που διοργανώνεται στην Πορτογαλία, συμμετέχοντας με τους καλύτερους BBQ Chef στον κόσμο. 

Όπως είναι αυτονόητο θα συμμετέχει με ελληνικά αρνιά και προβατίνα, ώστε, να προβάλλει τα ελληνικά αμνοερίφια σε διεθνές επίπεδο, και να καταξιώσει τη μοναδική γευστική υπεροχή που διαθέτουν τα ελληνικά κρέατα.
Είμαστε στην ευχάριστη και παράλληλα πολύ τιμητική θέση να σας γνωρίσουμε οτι η προβατίνα  που επιλέχθηκε για το festival  BBQ της Πορτογαλίας είναι από τον τόπο μας, την Αργολίδα και συγκεκριμένα από τον προμηθευτή του Στάβλου τον "Ζούρας- Στάικος" στο Λυγουριό. 
Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, που η ποιότητα της προβατίνας που διαλέγουμε εδώ και χρόνια στον Στάβλο για τους πελάτες μας, κρίθηκε ικανή για να εκπροσωπήσει το ελληνικό πρόβατο.
Να ευχηθούμε στην κυρία Λαμπράκη καλή επιτυχία και το όραμα της να καταξιώσει τα ελληνικά κρέατα στο διεθνές ανταγωνισμό να στεφθεί με επιτυχία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ