ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Σοκαριστικό βίντεο από γήπεδο στη Βραζιλία: Οπαδός πέφτει από 12 μέτρα πάνω σε 13χρονη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:06:00 π.μ. | |
Σοκαριστικό βίντεο από γήπεδο στη Βραζιλία: Οπαδός πέφτει από 12 μέτρα πάνω σε 13χρονη
 Οι οπαδοί στην Βραζιλία στο ματς Σάο Πάολο-Γκρέμιο αρχίζουν να κατακλύζουν τις εξέδρες του Morumbi για το μεγάλο ματς. Ξαφνικά, συμβαίνει κάτι απρόβλεπτο. Χιλιάδες άνθρωποι αντιλαμβάνονται ένα ανθρώπινο σώμα να πέφτει από μεγάλο ύψος, από το πάνω διάζωμα της εξέδρας. Πρόκειται για έναν νεαρό άντρα, ο οποίος έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας πάνω σε ένα 13χρονο κορίτσι!



Ο φακός της κάμερας ενός οπαδού κατέγραψε τις απίστευτες αυτές στιγμές. Ο 23χρονος Melo Rios έπεσε από ύψος 12 μέτρων και προσγειώθηκε με δύναμη πάνω στη 13χρονη Giovana Santos Araujo, η οποία έκανε είχε την ατυχία να κάθεται εκείνη τη στιγμή στη θέση της.

Όλο το γήπεδο πάγωσε. Η πιθανότητα να υπήρχαν δύο νεκροί, ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη. Όμως δεν είχε έρθει η στιγμή κανενός από τους δύο. Τόσο ο 23χρονος που έπεσε από το πάνω διάζωμα, όσο και το 13χρονο κοριτσάκι που ξαφνικά είδε να… βρέχει ανθρώπους στο γήπεδο της Σάο Πάολο, κατάφεραν να γλιτώσουν με ορισμένα σπασίματα.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε λεπτομερείς εξετάσεις και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της πτώσης του 23χρονου Melo Rios:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ