ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Εκτός μηχανικής υποστήριξης η 60χρονη που τραυματιστηκε στο δυστύχημα στην Ερμιονίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 π.μ. | | | | |
Εκτός μηχανικής υποστήριξης η 60χρονη που τραυματιστηκε στο δυστύχημα στην Ερμιονίδα (βίντεο)
 Εκτός μηχανικής υποστήριξης είναι η 60χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από το δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή Θύνι της Ερμιονίδας στην Αργολίδα όταν ταχύπλοο συγκρούστηκε με το αλιευτικό που επέβαινε μαζί με τα αδέρφια της. 

 Η 60χρονη είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και τον θώρακα και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην ΜΕΘ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η γυναίκα βρίσκεται πλέον εκτός μηχανικής υποστήριξης και αναγνωρίζει τα δύο της παιδιά με τα οποία μπορεί να επικοινωνεί. 

Όπως ανέφερε ο γιατρός της «εδώ και 45 ώρες είναι εκτός μηχανικής υποστήριξης, έχει επαφή με το περιβάλλον, είναι μια πολύ καλή εξέλιξη, θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα και σε μια εβδομάδα ίσως βγει από τη ΜΕΘ». 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 60χρονη φέρεται να θυμάται το συμβάν ωστόσο δεν γνωρίζει ότι από την πρόσκρουση στο Πόρτο Χέλι, σκοτώθηκαν τα δυο της αδέρφια. Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος Γαλλος χειριστής του ταχύπλοου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ύστερα από την απολογία του στην εισαγγελία Ναυπλίου. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νίκο Εμμανουηλίδη ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με περιοριστικούς όρους την εμφάνιση του κάθε μήνα στην Πρεσβεία της Γαλλίας στο Βέλγιο και την καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ. 

Πηγή: www.lifo.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ