ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Χειμωνιάζει απότομα με βροχές και καταιγίδες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 π.μ. | | |
Χειμωνιάζει απότομα με βροχές και καταιγίδες
 Άκρως Φθινοπωρινή μέρα θα είναι η Παρασκευή, αφού ο καιρός ήδη παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση. Οι βροχές, οι καταιγίδες, αλλά και οι χαλαζοπτώσεις έχουν την τιμητική τους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βουτιά και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Απότομα θα μας προσγειώσει ο καιρός που επιδεινώνεται ραγδαία από την Παρασκευή κάνοντας μας να ξεχάσουμε την όποια καλοκαιρινή διάθεση μας είχε απομείνει.

Σήμερα θα έχουμε μια βροχερή μέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με πτώση της θερμοκρασίας. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για το μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας. Τοπικά τα φαινόμενα σε Μακεδονία, Θεσσαλία και στην Πελοπόννησο αναμένονται έντονα παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δεν θα ξεπερνάει στην Βόρεια Ελλάδα τους 25-26 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά τους 28 και στα νησιά τους 29-30 βαθμούς».

Όσον αφορά στην Αττική είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούμε ομπρέλα.Ο καιρός θα έχει νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν σε βοριάδες 4-6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δεν θα προσπεράσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Η κατάσταση το Σάββατο (21.09.2019) σε όλη τη χώρα θα είναι καλύτερη, αλλά η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός με τοπικές καταιγίδες μόνο στην νοτιοδυτική χώρα ενώ στην υπόλοιπη χώρα οι βροχές από το μεσημέρι και μετά θα σταματήσουν. Ο υδράργυρος θα κυμαίνεται σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και δεν θα προσπερνάει τους 26 – 28 βαθμούς Κελσίου. Παράλληλα οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις».

Όσον αφορά τέλος την Κυριακή (22.09.2019) «Ο καιρός αναμένεται βελτιωμένος σε ολόκληρη την χώρα, παράλληλα η θερμοκρασία θα συνεχίσει να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν και πάλι τα 8 μποφόρ με μικρή εξασθένιση από το απόγευμα της Κυριακής».

Πηγή: newsit.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ