ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Μνημόσυνο για τα θύματα στη Μικρά Ασία και τους ευεργέτες της Νέας Κίου στον Ι.Ν Θεομάνας στην Αργολίδα (βίντεο)

Μνημόσυνο για τα θύματα στη Μικρά Ασία και τους ευεργέτες της Νέας Κίου στον Ι.Ν Θεομάνας στην Αργολίδα
Στον Ιερό ναό Θεομάνας – Οδηγήτριας στην Νέα Κίο Αργολίδος τελέσθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ιερέων, των κτητόρων του Ιερού Ναού ,των ευεργετών της Νέας Κίου Αργολίδας, καθώς για τα θύματα κατά την Μικρασιατική Καταστροφή.

Το καθιερωμένο εδώ και χρόνια ετήσιο μνημόσυνο, που τελείται μετά την Πανήγυρη της Θεομάνας, μνημονεύθηκαν οι Αρχιερείς Χρυσόστομος , Χρυσόστομος ,Ιάκωβος , οι Ιερείς, Αρχιμανδρίτης Νίκανδρος Πινάτσης, Πρεσβύτερος Νικόλαος Μπούμπουλης. Πρεσβύτερος Βασίλειος Σπανός. Των Κτητόρων του Ι.Ν. Αποστόλου, Γραμματικής και Σταματίου Πεζά, των Ευεργετών του Δήμου Γεωργίου και Σταυρούλας Βορίδη, Αικατερίνης Δημοπούλου, τον Γεωργίου Κατριλιώτη Δημάρχου Ν.Κίου, Χρήστου Δελή πρώτου κοινοτάρχη Ν.Κίου . Της Μάλαμας Μαρουδή και Ζωής Πιπίδου, οι οποίες διέσωσαν και μετέφεραν τις εικόνες από την Κίο της Μικράς Ασίας στην Ελλάδα ,των Ιεροψαλτών και Επιτρόπων του Ι.Ναού

Την θεία λειτουργία καθώς και το μνημόσυνο τέλεσαν ο εφημέριος του ναού ,πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος και ο Ιερέας π. Ηλίας Γάτσιος συνεφημέριος του Ιερού ναού Θεομάνας .
Μετά το πέρας του μνημόσυνου ακολούθησε τρισάγιο στον τάφο του ευεργέτη και κτήτορα του ιερού ναού Θεομάνας Σταματίου Πεζά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ