ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Χειροπέδες σε αλλοδαπό με 352 πακέτα με λαθραία τσιγάρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. | | |
Χειροπέδες σε αλλοδαπό με 352 πακέτα με λαθραία τσιγάρα
 Συνελήφθη, χθες (14.9.2019) το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, 30χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (14.9.2019) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν στους Αγίους Θεοδώρους τον 30χρονο να προβαίνει στην πώληση πακέτων με λαθραία τσιγάρα και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά, οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν -352- πακέτα τσιγάρων, καθώς και -24- συσκευασίες με καπνό, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ένα (1) κινητό τηλέφωνο, μία (1) κάρτα sim, καθώς και το χρηματικό ποσό των -125- ευρώ.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ