ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Μαθήματα Μπριτζ για αρχάριους στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:07:00 μ.μ. | | | |
Μαθήματα Μπριτζ για αρχάριους στην Αργολίδα
 Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Αργολίδας (Ο.Α.Μ.Α.) και η Ελληνική Ομοσπονδια Μπριτζ (Ε.Ο.Μ.), μας καλούν στα μαθήματα Μπριτζ για αρχάριους που θα αρχίσουν την Κυριακή 20 Οκτώβρη, στo Άθλησις Τέννις στη Δαλαμανάρα και ώρα 17.30, με υπεύθυνο δάσκαλο εκπαίδευσης τον Τάσο Δράσσα.

Τι είναι το Μπριτζ

Το Μπριτζ είναι ένα παιχνίδι με χαρτιά αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Για όσους έχουν πάθος με το παιχνίδι είναι κόλλημα. Παίζεται απ’ όλες τις ηλικίες και πρόκειται για ένα άθλημα πλήρως αναγνωρισμένο από το Κράτος και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Οι Πρωταθλητές δικαιούνται στο ακέραιο όλα τα προνόμια που παρέχει η Ελληνική Πολιτεία στους Πρωταθλητές της χώρας μας (άδειες, εγγραφές σε ΑΕΙ, ΤΕΙ κλπ).

Το μυαλό είναι το ατού σου

«Το Μπριτζ προσφέρει εκείνο το είδος της πνευματικής δραστηριότητας που είναι χρήσιμο για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε με τέλειο τρόπο», είχε πει κάποτε ο Αμερικανός επιχειρηματίας, επενδυτής, προγραμματιστής υπολογιστών και εφευρέτης Μπιλ Γκέιτς.

Είναι ένα πολυεπίπεδο παιχνίδι με βάθος, στρατηγική και τακτική, που δεν βρίσκεις σε κανένα άλλο παιχνίδι με χαρτιά. Χρειάζεται συγκέντρωση, γνώση της τεχνικής, ορθή κρίση, ανάλυση δεδομένων και φαντασία, χωρίς να απαιτεί γνώση μαθηματικών. Επίσης στο Αγωνιστικό Μπριτζ σχεδόν εκμηδενίζεται ο παράγοντας τύχη.

Το μπριτζ είναι κομμένο και ραμμένο για τους Νοτιοευρωπαίους που κόβει το μυαλό τους.

Επειδή παίζεται ανά ζεύγη, προάγει τις ικανότητες συνεργασίας, αλληλοεκτίμησης, αλληλοσεβασμού και δημιουργικότητας, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο, ενισχύοντας την κοινωνικότητα.

Στην Ελλάδα, οι αθλητές του αγωνιστικού Μπριτζ ολοένα και αυξάνονται δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο σωματείων που καλύπτουν σχεδόν όλη τη χώρα.

Παίζοντας Μπριτζ έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ταξίδια, περνώντας ευχάριστες και δημιουργικές ώρες. Γνωρίζεις νέα μέρη στην Ελλάδα και το εξωτερικό και κάνεις νέους φίλους. Συναγωνίζεσαι μαζί τους, παίρνοντας μέρος σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες, είτε επιτόπου, είτε διαδικτυακά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ