ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Με Αγιασμό και Απονομή Ευρωπαϊκών Διπλωμάτων η έναρξη της νέας Ερυθροσταυρικής χρονιάς στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. | | |
Με Αγιασμό και Απονομή Ευρωπαϊκών Διπλωμάτων η έναρξη της νέας Ερυθροσταυρικής χρονιάς στο Άργος
 Έναρξη νέας Ερυθροσταυρικής χρονιάς με Τέλεση Αγιασμού και Απονομή Ευρωπαϊκών Διπλωμάτων Πρώτων βοηθειών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άργους

Tην Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η έναρξη της νέας Ερυθροσταυρικής περιόδου με την Τέλεση Αγιασμού και Απονομή Ευρωπαϊκών Διπλωμάτων Πρώτων Βοηθειών , στο προαύλιο χώρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Ε.Ε.Σ. Άργους.
Τον Τελετή Αγιασμού πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ Νεκτάριος παρουσία του Προϊστάμενου του Ιερού Ναού Αγίου Πέτρου Άργους και Πρόεδρου του Ι.Σ.Κ.Ε πατέρα Γεώργιου Σελλή.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ Νεκτάριος ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά γεμάτη αγάπη και συμπόνια στηριζόμενοι στις αρχές και τα ιδεώδη του Ερρίκου Ντυνάν και καλή δύναμη στο έργο των Εθελοντών .
Στη συνέχεια η Πρόεδρος του Τμήματος κα. Δήμητρα Μουρλούκου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στους στόχους για τη νέα χρονιά ,ευχαρίστησε τους Εθελοντές για την διαρκή και αδιάκοπη παρουσία τους και δήλωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα στέκεται πάντα αρωγός στην προώθηση του ανθρωπιστικού έργου προς όφελος των ευάλωτων συμπολιτών μας.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Αργολίδας κος Ιωάννης Αδριανός, Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κος Ιωάννης Μαλτέζος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Πρόνοιας κος Δημήτριος Σχοινοχωρίτης, ο Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Παναγιώτης Σκούφης, οι πολιτευτές κα Ελένη Παναγιωτοπούλου & κα Σόνια Ταντάρου – Κρίγγου.
Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. του Συλλόγου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ", του ΚΔΑΠ Αμεα ΑΡΙΑΔΝΗ, των Πολιτιστικών Συλλόγων Λουτρακίου& Λάλουκα, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου , μέλη, φίλοι και προπάντων Εθελοντές του Τμήματός μας.
Εν συνεχεία έγινε Απονομή Ευρωπαϊκών Διπλωμάτων Πρώτων Βοηθειών σε 45 συμπολίτες μας αναγνωρίζοντας ότι οι πρώτες βοήθειες μας αφορούν όλους!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ